Billeje
West Haven
Oversæt
USA // West Haven
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i West Haven: Sixt biludlejning online booking

Begynd bilrejsen ved Sixt Biludlejning i West Haven, der hellere end gerne præsenterer dig for et førsteklasses køretøj til din tur i det nordøstlige USA. West Haven er beliggende i den amerikanske delstat Connecticut, mere præcist mellem New York og Boston. Her kan du lade udlejningsbilen føre dig ud i den skønne omgivende natur, eller du kan sætte kurs mod spændende kulturelle og historiske seværdigheder. Du bestiller drømmebilen via Sixts hjemmeside eller telefonisk, og du kan desuden nyde et stort udbud af ekstraudstyr og tjenester. Tag kontakt til os, vi er både erfarne og pålidelige. Spørg også gerne ind til vores produkter og om dejlige West Haven. Glæd dig til et sandt bileventyr i USA.

 
 • West Haven
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • West Haven

  Sixt Billeje
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i West Haven

Connecticut er et populært rejsemål, eftersom delstaten tilbyder en fantastisk blanding af naturlig skønhed samt fascinerende kultur og historie. Nyd f.eks. gerne en dag i den dejlige East Rock Park eller tag på vandretur blandt grotter og søer ved West Rock Ridge State Park. Blot 10 minutters kørsel fra Sixt Biludlejning i West Haven finder du desuden New Haven og et af de bedste Ivy Leagueuniversiteter, Yale. Brug en dag på at udforske de forskellige museer, såsom Yale Center for British Art, som er den største samling uden for Storbritannien og nyd de mange butikker og udendørs markeder. Med Sixt billeje i West Haven kan du også tage turen til Peck Beach, hvis vejret tillader det, eller tage på fisketur fra Bradley Point Beach. Hvis du besøger Connecticut mellem september og november, vil du desuden kunne opleve efterårs løvenes mange strålende nuancer og nyde en køretur gennem det forvandlende landskab.

Førsteklasses udlejnings bil med nyttigt udstyr til kør selv ferien

Når du lejer en bil i West Haven med Sixt, kan du nyde et alsidigt sortiment af kvalitets køretøjer. Hos Sixt er priserne på de forskellige førsteklasses biler altid fordelagtige, og i West Haven foretager du dit valg udfra de mange praktiske økonomibiler og stationcars samt robuste 4x4-er og luksus sportsvogne. Uanset om du leder efter funktionalitet eller lidt ekstra luksus til turen i West Haven, er Sixt din rette biludlejer. Tilpas desuden gerne billejen i West Haven med nyttigt tilbehør. Bestil GPS navigation for at holde dig på rette kurs, book et børnesæde til barnet eller tegn en kaskobeskyttelse for ro i sindet. Med en bil fra Sixt Biludlejning i West Haven når du utroligt meget på din rejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice