Billeje
Springfield-MA
Oversæt
USA // Springfield-MA
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Springfield-MA: Sixt biludlejning online booking

Lej en førsteklasses bil ved Sixt Biludlejning i Springfield MA, så du bliver klar til rejsen i det centraløstlige USA. Springfield MA er hovedstad i delstaten Illinois og er bl.a. kendt for dens placering ved den berømte vej Route 66. Hvis du har planer om at køre langs denne berømte rute eller blot vil udforske Springfield MA og omgivelserne, er en udlejningsbil fra et af Sixts kontorer i byen helt oplagt. Find de gode priser og vælg frit blandt et bredt sortiment af kvalitetsbiler for enhver smag. Sixtteamet glæder sig til at assistere dig på rejsen til USA.

 
 • Springfield
  504 Saint James Ave
  01109-3843 Springfield

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Springfield

  Sixt Billeje
  504 Saint James Ave
  01109-3843 Springfield

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Springfield MA

Uanset hvor langt et ophold du planlægger i Springfield MA, vil en udlejningsbil lette din tur. Byen er placeret ved floden Connecticut og er opdelt i 17 forskellige kvarterer, der hver har sin egen charme. Udnyt gerne bilen fra Sixt Biludlejning i Springfield MA til at besøge Quadrangle, som er en klynge med kulturelle institutioner og museer. Her finder du bl.a. det interesante Illinois State Museum for hele familien samt Lincoln Home National Historic Site, hvor du kan lære om områdets historie. Ikke langt derfra kan du besøge den tidligere præsident Abraham Lincolns gravmæle, og hvis du foretrækker lidt sjov, finder du regions største forlystelsespark Sixt Flags New England få kilometer fra Springfield MA. Sixt billeje i Springfield MA kan endvidere føre dig til den enorme Forest Park, som er en af USA:s største byparker, eller du kan køre længere væk, hvis du søger den historiske indianerrute Mohawk Trail, som byder på en af Massachusetts absolut smukkeste køreture gennem hyggelige byer og med fantastiske udsigter over Berkshirebjergene. Så lej en bil hos os og udvid din amerikanske horisont.

Moderne udlejningsbiler i alverdens størrelser

Sixt billeje i Springfield MA er et ideelt valg for dig, der planlægger en tur til smukke Illinois. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af prisattraktive og førsteklasses udlejningsbiler, herunder moderne stationcars, økonombiler, 4x4-er, sportsvogne samt varevogne. Alle vores udlejningsbiler gennemgår en grundig servicekontrol og udskiftes efter en vis periode, så du er sikker på, at netop din udlejningsbil lever op til de høje standarder, der kendetegner Sixtkoncernen. Uanset om du lejer en bil til forretningsbrug eller til private fornøjelser, har Sixt Biludlejning i Springfield MA mange passende biler i forskelige størrelser og designs. Drag fordel af vores attraktive priser og høje kvalitet, så du skabe dig en førsteklasses køreoplevelse i herlige Springfield MA.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice