Billeje
South Carolina
Oversæt
USA // South Carolina
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i South Carolina: Sixt biludlejning online booking

  Lej en bil og nyd South Carolina på den amerikanske østkyst, som er en spændende feriedestination. Hvis du benytter dig af Sixts biludlejning i South Carolina, har du mulighed for at få det maksimale ud af din rejse. Således kan du frit bevæge dig rundt i staten, ja sågar besøge andre stater i USA. Med Sixt er du sikret en god service og lækre biler. I denne stat tilbyder vi udlejningsbiler inden for kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4.

  • Ingen station fundet i denne by.

 

Sixt Biludlejning i South Carolina

Denne amerikanske stat byder på mange forskelligartede attraktioner. Når du vælger billeje i South Carolina, kan du bl.a. lægge et besøg forbi hyggelige Charleston, som blev kåret som den mest venlige by i USA i 2011. Ud over venligtsindede mennesker byder Charleston på en spændende historie, smuk arkitektur og lækre restauranter. Også Myrtle Beach vil sikkert friste med sine kilometerlange strande, og hvilke strande! Myrtle Beach er blevet udpeget som ét af verdens mest attraktive strandarealer. Vandet er azurblåt, og området er gearet til turisme, så du både får komfort, udendørsaktiviteter og natteliv. Gør også et stop i BrookGreen Gardens. Disse offentlige haver fungerer som et udendørs og ikke kommercielt museum. Der er forskellige rundvisninger, som kan give dig et indblik i denne særlige attraktion. En anden grøn seværdighed er Middleton Place, en af de ældste landskabshaver i landet.

 

På roadtrip i South Carolina

 

Overvejer du at udleve den amerikanske vision om et vaskeægte roadtrip, bliver du godt hjulpet på vej af Sixt, som kan tilbyde dig en fleksibel biludlejning i South Carolina og give dig god vejledning. Vi viser også gerne, hvordan du bedst tilrettelægger din rejse. Husk i øvrigt at sætte kryds ved Riverbanks Zoo & Garden, hvis du har børn med på turen. Tæt ved Charleston finder du Center for Birds of Prey, som er et imponerende samlingssted for en række fuglearter. Det er behandlingssted for skadede fugle, og på dine vandreruter i området kan du opleve nogle af de største og mest imponerende fugle på egnen.

 

Biludlejning i South Carolina

 

Med en lejet bil bliver køreturen i USA en sand fest! Vi kan ikke garantere, at du får lige præcis den model, du efterstræber, da du ved vores billeje i South Carolina booker ud fra kategorien og ikke den enkelte model. Men vi er naturligvis lydhøre over for dine specifikke ønsker. Så lej en bil via hjemmesiden eller pr. telefon.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice