Billeje
Scottsdale
Oversæt
USA // Scottsdale
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Scottsdale: Sixt biludlejning online booking

Opdag det brede udvalg af førsteklasses køretøjer ved Sixts biludlejninger i Scottsdale, og book den rette udlejningsbil til din rejse i det sydvestlige USA. Hos Sixt i Arizona finder du premiumbiler for ethvert behov og i enhver prisklasse, der kan bruges til længere roadtrips i naturen eller mellem interessante seværdigheder i byerne. Du får altid overkommelige priser i forbindelse med Sixt-billeje i Scottsdale, og vi hjælper dig gerne ved at give tips og skræddersy bilrejsen helt efter dine ønsker. Kontakt Sixt-teamet med det samme, og kom i gang med planlægningen af din spændende rejse.

 
 • Phoenix Sky Harbor Lufthavn
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00
  Book ved denne station

 • Phoenix Sky Harbor Lufthavn

  Sixt Billeje
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Scottsdale

Det er oplagt at leje en Sixtbil til opholdet i Arizona, hvis du vil have lidt mere ud af din rejse. Med et eget køretøj slipper du for at skulle tilpasse turen efter offentlige transportmidler, og du kan køre direkte til attraktionerne, naturoplevelserne eller forretningsmøderne. Vel bag rattet i en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Scottsdale kan du virkelig udnytte køretøjet til at komme til nærliggende naturattraktioner såsom parken Pinnacle Peak mod nord, hvor man kan vandre og klatre til toppen for en fantastisk udsigt, eller det enorme, beskyttede ørkenreservat McDowell Sonoran for en autentisk oplevelse. Tag også gerne på opdagelse i andre dele af den kæmpestore og betagende delstat Arizona. Hvis du har mod på en vaskeægte amerikansk roadtrip, finder du eksempelvis den verdensberømte nationalpark Grand Canyon cirka 350 kilometer mod nord fra Scottsdale, der byder på oplevelser, du aldrig vil glemme. Få lidt mere ud af dit ophold med en egen premiumbil fra Sixt.

Lad professionelle Sixt opfylde dine drømme under bilrejsen

Hos Sixt giver vi dig flere muligheder i forbindelse med billeje i Scottsdale. Klik dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller i den brugervenlige smartphoneapp for at vælge bilkategori og lejeperiode, og hvis du foretrækker at tale med en Sixt-medarbejder, kan du i stedet gribe telefonen og ringe til kundeservice. Vi støtter dig gerne gennem processen, og vi deler gerne ud af vores erfaringer og viden om Sixts mange kvalitetsproduktioner og interessante rejsedestinationer. Vores mange køretøjer er fra kendte og pålidelige mærker såsom BMW, Mercedes-Benz og Audi, og de kommer i diverse størrelser for at kunne dække forskellige rejsebehov. Du kan naturligvis også nyde praktisk tilbehør under opholdet, eksempelvis GPS-navigation, ekstra forsikringer og autostole, som du enkelt tilføjer til din bestilling. Sixts medarbejderteam glæder sig til at tage imod dig ved en biludlejning i Scottsdale og give dig en fremragende start på bilrejsen i USA.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice