Billeje i New Haven

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved New Haven

Sixt Biludlejning i New Haven

Sixt Biludlejning i New Haven

Start USA eventyret ved Sixt Biludlejning i New Haven, så du er forberedt til ferien eller forretningsrejsen. New Haven ligger i delstaten Connecticut på USA%u2019s østkyst, og her vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Med en bil fra et af Sixts kontorer i New Haven starter du desuden ud imellem spændende Boston og magiske New York, hvilket giver dig et hav af udflugtsmuligheder. Nyd den gode beliggenhed i forhold til den smukke amerikanske østkyst, besøg berømte kulturinstitutioner og historiske pladser, eller prøv mad fra alle verdenshjørner. Med Sixt billeje i New Haven behøver du slet ikke at skulle holde styr på togtiderne.New Haven er nok ikke lige den første destination, som mange vælger for USA rejsen, men byen byder rent faktisk på et væld af fantastiske seværdigheder,hvor der er en stor alsidighed. Udnyt gerne Sixts billeje i New Haven til at nå frem til det kendte universitet Yale fra 1701, hvor du bl.a. kan besøge universitets interessante kunstmuseum, der huser mange flotte malerier og skulpturer, samt museet for britisk kunst. Derudover byder New Haven på den dejlige universitetspark Green fra 1638, hvor der ofte afholdes koncerter og andre arrangementer, og du har ikke langt fra Sixt Biludlejning i New Haven til den mere fredelige park East Rock, der er et godt sted til hyggelige gåture og enestående udsigter over kysten og byen. Lej allerede i dag en bil fra din foretrukne bilkategori, og så er du et skridt nærmere turentil det østlige USA.
Nemt at bestille en Sixtbil til din rejse

Nemt at bestille en Sixtbil til din rejse

Fortvivl ikke, for ved Sixt Biludlejning i New Haven finder du hurtigt og enkelt en optimal udlejningsbil med alle de fornødne hestekræfter. Sixt giver dig mulighed for enten at bestille en udlejningsbil via hjemmesiden, telefonisk hos kundeserviceteamet eller via Sixts lettilgængelige app. Det er helt op til dig, hvor længe dig og dit rejseselskab ønsker bilen, og hvis du forhåndsbestiller, kan du sikre dig, at udlejningsbilen venter på dig, når du ankommer til kontoret i New Haven. Der er et bredt udvalg af kvalitetsbiler ved filialerne i New Haven, og du vælger bilkategori udfra de mindre og smarte økonomibiler og sportsvogne samt de større stationcars og 4x4%u2019er. GPS navigation, autostole, ubegrænset kilometertal og diverse serviceser blot noget af det, du kan føje til bestillingen i New Haven, så vælg Sixt og gør det let for dig selv.
Show more
Godt at vide når du lejer i New Haven
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i New Haven?
For at leje bil hos SIXT i New Haven skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i New Haven.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i New Haven?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i New Haven. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 124 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
FAQs om lejemål i New Haven
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i New Haven?
Kan jeg booke et langtidslejemål i New Haven?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i New Haven?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in New Haven

Vis mere