Billeje
New Haven
Oversæt
USA // New Haven
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i New Haven: Sixt biludlejning online booking

Start USA eventyret ved Sixt Biludlejning i New Haven, så du er forberedt til ferien eller forretningsrejsen. New Haven ligger i delstaten Connecticut på USA%u2019s østkyst, og her vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Med en bil fra et af Sixts kontorer i New Haven starter du desuden ud imellem spændende Boston og magiske New York, hvilket giver dig et hav af udflugtsmuligheder. Nyd den gode beliggenhed i forhold til den smukke amerikanske østkyst, besøg berømte kulturinstitutioner og historiske pladser, eller prøv mad fra alle verdenshjørner. Med Sixt billeje i New Haven behøver du slet ikke at skulle holde styr på togtiderne.

 
 • West Haven
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • West Haven

  Sixt Billeje
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i New Haven

New Haven er nok ikke lige den første destination, som mange vælger for USA rejsen, men byen byder rent faktisk på et væld af fantastiske seværdigheder,hvor der er en stor alsidighed. Udnyt gerne Sixts billeje i New Haven til at nå frem til det kendte universitet Yale fra 1701, hvor du bl.a. kan besøge universitets interessante kunstmuseum, der huser mange flotte malerier og skulpturer, samt museet for britisk kunst. Derudover byder New Haven på den dejlige universitetspark Green fra 1638, hvor der ofte afholdes koncerter og andre arrangementer, og du har ikke langt fra Sixt Biludlejning i New Haven til den mere fredelige park East Rock, der er et godt sted til hyggelige gåture og enestående udsigter over kysten og byen. Lej allerede i dag en bil fra din foretrukne bilkategori, og så er du et skridt nærmere turentil det østlige USA.

Nemt at bestille en Sixtbil til din rejse

Fortvivl ikke, for ved Sixt Biludlejning i New Haven finder du hurtigt og enkelt en optimal udlejningsbil med alle de fornødne hestekræfter. Sixt giver dig mulighed for enten at bestille en udlejningsbil via hjemmesiden, telefonisk hos kundeserviceteamet eller via Sixts lettilgængelige app. Det er helt op til dig, hvor længe dig og dit rejseselskab ønsker bilen, og hvis du forhåndsbestiller, kan du sikre dig, at udlejningsbilen venter på dig, når du ankommer til kontoret i New Haven. Der er et bredt udvalg af kvalitetsbiler ved filialerne i New Haven, og du vælger bilkategori udfra de mindre og smarte økonomibiler og sportsvogne samt de større stationcars og 4x4%u2019er. GPS navigation, autostole, ubegrænset kilometertal og diverse serviceser blot noget af det, du kan føje til bestillingen i New Haven, så vælg Sixt og gør det let for dig selv.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice