Billeje
Monterey
Oversæt
USA // Monterey
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Monterey: Sixt biludlejning online booking

  Er du vild med John Steinbecks fortællinger, skal du bestemt en tur til Californien og den hyggelige by, Monterey, som i høj grad har inspireret forfatteren. Med billeje i Monterey får du ikke kun mulighed for at opleve Californiens Stillehavskyst, men også de nærliggende byer Los Angeles og San Francisco. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Monterey og oplev nogle af Californiens bedste attraktioner. Vi har forskellige stationer i området, der bl.a. udlejer cabrioleter, stationcars, 4x4, sportsvogne og økonomibiler. Book derfor din lejebil her og nu.

 
 • San Jose (USA) Int. Lufthavn
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • San Jose (USA) Int. Lufthavn

  Sixt Billeje
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 

Sixt Biludlejning i Monterey

Monterey ligger på USA's vestkyst, mellem San Francisco i nord og Los Angeles i syd. Med billeje i Monterey kan du tage på opdagelse i en idyllisk by, der tidligere var præget af fiskeindustrien. I dag er byen dog en yderst attraktiv destination, hvor de gamle fiskefabrikker er omdannet til charmerende restauranter og lign. Monterey har en dyb tilknytning til John Steinbeck og fortællinger som Øst for Paradis. Forfatteren lod sig inspirere af miljøet, og for mange læseheste vil området virke en smule bekendt. Tag ud mod Fisherman's Wharf og nyd havnefronten med udsigt til Stillehavet. Du kan også køre mod byens fyrtårn, Monterey Zoo eller byens akvarium. Med biludlejning i Monterey får du alle muligheder for at nyde denne Stillehavsperle i Californien.

En afstikker til San Francisco

Med biludlejning i Monterey kan du også nå nemt til San Francico, der ligger lidt over 2 timers kørsel nord for Monterey. Her kan du bl.a. nyde Golden Gate Bridge, Alcatraz, søløverne ved havnefronten og Walt Disney Family Museum. Er du frisk på en længere køretur, ligger Los Angeles godt 5 timer syd for Monterey. Her kan du nyde bydelen Hollywood, Walk of Fame, Universal Studios og Venice Beach. Du har derfor alle muligheder for at sammensætte et varieret program, når du vælger Monterey som base for dit USAeventyr.

Vi har også din udlejningsbil

Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer og tilbyder dig samtidig et særdeles alsidigt sortiment inden for førsteklasses udlejningsbiler. Vi tildeler dig udelukkende førsteklasses lejebiler, der er toptunet til din kør selv ferie eller din forretningsophold. Hovedparten af vores udlejningsbiler har kørt under 25.000 år, ligesom de er under 1 år gamle. Bilerne kan endvidere forsynes med ekstraudstyr ud fra dine ønsker. Bemærk dog venligst, at vi ikke kan love dig specifikke bilmodeller, men derimod den ønskede kategori. Vi glæder os til at se dig i Monterey!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice