Billeje
Key West
Oversæt
USA // Key West
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Key West: Sixt biludlejning online booking

  Planlægger du allerede nu en rundrejse i Florida, bør du også overveje at tage Key West med i dine rejseplaner. Lej en bil hos Sixt og nyd dette øparadis. Øen ligger syd for Floridas fastland og giver dig caribisk laid back stemning mikset med vandsport og en særlig kærlighed til forfattermiljøet, idet Ernst Hemingway boede i en årrække på øen. Vælg billeje på Key West gennem Sixt Biludlejning og opdag en ny side af Florida, USA.

 
 • Miami Lufthavn
  3900 NW 25th Street #414
  33142 Miami

  Ma. - Sø.05:00 - 24:00
  Helligdag05:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Miami Lufthavn

  Sixt Billeje
  3900 NW 25th Street #414
  33142 Miami

  Ma. - Sø.05:00 - 24:00
  Helligdag05:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 

Sixt Biludlejning på Key West

Stemningen på øen Key West er ganske idyllisk, og det er stedet, hvor du både får tid til snorkling, dykning og hyggelige ture blandt markeder og museer. Stemningen kan bedst karakteriseres som et mix mellem den amerikanske storbykultur, cubanske rytmer og den caribiske laid back stemning. Øen er det sydligste punkt i Florida Keys, og den kan bl.a. tilbyde flere strande, så vælger du billeje på Key West, får du chancen for at finde dit helt personlige yndlingsspot. Når du er på Key West, skal du udnytte muligheden for at opleve Ernst Hemingway museet. Hemingway boede i selvsamme bygning gennem flere år og hentede inspiration fra Key West til sine værker. Så vælg biludlejning på Key West og få alle oplevelser med i feriepakken!

Oplev Floridas frodighed

Biludlejning på Key West giver dig givetvis nogle minderige stunder, men måske er du sulten efter mere? Vi har flere forskellige Sixtstationer i Florida, så udnyt tilbuddet og rejs rundt i byer som Miami, Fort Lauderdale, Tampa og Orlando. Her kan du forvente dig strande under palmerne, der næsten tager pusten fra dig, fashionable butiksstrøg, pragtfulde dyreparker og ikke mindst forlystelser, der vækker barnet i dig på et splitsekund. Orlando er bl.a. hjemsted for Disneyland, Legoland og SeaWorld, ligesom Florida kan bryste sig af sumpområdet Everglades, et enestående naturområde.

Book billeje på Key West

Er du interesseret i at booke billeje på Key West eller en af vores andre Floridadestinationer, finder du din udlejningsbil blandt kategorier såsom cabrioleter, sportsvogne, 4x4, stationcars og økonomibiler. Observér venligst, at du bestiller din lejebil ud fra disse kategorier og ej en bestemt bilmodel. Bookingen kan gennemføres over nettet eller ved at ringe til vores kundeservice. Her kan du også høre nærmere om Sixt Biludlejning, der i dag er et af verdens største biludlejningsselskaber og har været i branchen siden 1912. En ekspertise, der er bygget op om førsteklasses udlejningsbiler og et godt øje for kundernes behov.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice