Billeje
Hartford
Oversæt
USA // Hartford
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hartford: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Hartford er det centrale udgangspunkt, hvis du søger en lejet bil, der bringer dig rundt i det nordøstlige USA. Hartford er hovedstad i den amerikanske delstat Connecticut og ligger mellem storbyerne New York og Boston. Med en udlejningsbil bliver det legende let at udforske området, og uanset om du foretrækker storby eller smuk natur og kyststrækning, finder du det lige i nærheden af Hartford. Gennemse udvalget af kvalitetsbiler og bestil et køretøj fra din foretrukne bilkategori online eller pr. telefon ved Sixtteamet. Herefter er det bare at afhente udlejningsbilen, når du ankommer til USA, og så venter dit amerikanske roadtrip.

 
 • Hartford
  200 Prospect Ave
  06106-2928 Hartford

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Hartford

  Sixt Billeje
  200 Prospect Ave
  06106-2928 Hartford

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hartford

Sixt billeje i Hartford giver dig mulighed for at køre rundt og udforske området i det nordøstlige USA. Nyd Hartfords mange statuer af historiske figurer eller sæt kurs mod den imponerende gyldne kuppel i Connecticut State Capitol Building. Med din udlejningsbil kan du såmænd også køre til Wadsworth Atheneum Museum of Art, som er det ældste offentlige kunstmuseum i USA, hvor du kan tilbringe dagen med at beundre den enorme samling af over 50000 kunstværker fra hele verden. Hvis vejret tillader det, er et besøg ved Elizabeth Park Rose Gardens desuden hele turen værd, du kan slentre blandt de over 800 rosearter. Fra Sixt Biludlejning i Hartford kan du også tage på en udflugt til Harriet Beecher Stowe Center, som er dedikeret til den berømte forfatter, der skrev den ikoniske Onkel Toms Hytte. Oplev bygningen og den dejlige have, mens du lærer om forfatterens liv samt om programmer for social retfærdighed, som er designet til hendes ære. Uanset hvad du skal foretage dig i Hartfort og omegn, bliver turen altid lidt ekstra komfortabel med en udlejningsbil.

Lej en kvalitetsbil og udstyr til en konkurrencedygtig pris i Hartford

Hvis du starter ud ved Sixt Biludlejning i Hartford, har du mange muligheder for udflugter til spændende amerikanske storbyer, eller til smukke naturområder. Udnyt Sixtkontoret i Hartford til at finde den ideelle udlejningsbil til din rejse. Du kan f.eks. vælge mellem vores kompakte og komfortable økonomibiler og stationcars, forkæle dig selv med en smartsportsvogn, nyde pladseni en af vores 4x4-er, ligesom du kan leje en varevogn. Tilbehør og tjenester inkluderer bla. GPS navigation, dækning af førerne, børnesæder og meget mere. Så hvorfor begrænse sig, når du hos Sixt kan få det hele til gode priser. Vi er klar til at tage mod din bestilling!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice