Billeje
Connecticut
Oversæt
USA // Connecticut
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Connecticut: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Connecticut er dit naturlige udgangspunkt, hvis din rejse går til det nordøstlige USA. Connecticut finder du i New England regionen, mellem New York mod syd og Boston mod nord. Området byder både på spændende historie, kultur og naturskønne omgivelser. Når du lejer en bil ved Sixt i Connecticut, får du tilbudt gode priser på førsteklasses køretøjer og kan frit udforske regionen. Foretag kaffepauser, når du har lyst, og oplev alt det, du drømmer om på USA rejsen. Billeje i Connecticut bestilles via Sixts hjemmeside, app eller telefonservice, så alt er klar til ankomsten.

 
 • West Haven
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • West Haven

  Sixt Billeje
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Connecticut

Med en førsteklasses udlejningsbil hos Sixt i Connecticut udforsker du frit denne charmerende delstat i dit eget tempo. Start gerne bilrejsen med et besøg i Hartford, som er statens hovedstad. I Hartford kan du styre udlejningsbilen mod det populære Mark Twain House og Museum, der ligger i forfatterens tidligere hjem, og her kan du lære om hans liv i dette ekstravagante 19 værelses palæ. Du kan også køre til kunstmuseet Wadsworth Atheneum, hvor der venter en imponerende samling af over 50000 genstande fra antikken til nutiden, eller du kan sætte kurs mod Mystic Aquarium & Institute for Exploration, hvor du kan sige goddag til hvaler og søløver. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Connecticut kan du desuden tage på en tur i naturen ved Elizabeth Park for at nyde de gode vandrestier og den storslåede rosenhave med over 800 slags roser, eller du kan styre udlejningsbilen mod farvandet Long Island Sound, hvor du tilbydes chancen for at sejle eller de nyde dejlige strande. Vælg helt og holdent det, der frister dig, når du sidder i Sixtbilen.

Konkurrencedygtige priser og kvalitet hos Sixt

Bestil billeje i Connecticut og opdag det nordøstlige USA. Uanset om du har brug for udlejningsbilen til en enkelt dag, en uge eller måske en længere periode, kan Sixt tilbyde dig en konkurrencedygtig pris til din ferie eller forretningsrejsen. Ved Sixt Biludlejning i Connecticut har vi et bredt udvalg af varierende køretøjer for alle behov og fra nogle af verdens velkendte bilproducenter. Sæt dig bl.a. ind i en moderne stationcar, en sportsvogn, 4x4 eller en helt igennem praktisk økonomibil. Du skræddersyer desuden bestillingen efter dine ønsker med prisvenligt udstyr og nyttige tjenester. Vi glæder os til at matche dig med din udlejningsbil i Connecticut. Spørg endelig løs, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge af bil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice