Billeje
Nyíregyháza
Oversæt
Ungarn // Nyíregyháza
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nyíregyháza: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Nyiregyhaza og oplev den ungarske storby, hvor du både kan nyde det hyggelige caféliv, en zoologisk have i verdensklasse og kurbadene, som Ungarn er særligt kendt for. Billeje i Nyiregyhaza kan bookes nemt og hurtigt via hjemmesiden og pr. telefon, og udvalget af udlejningsbiler omfatter både de praktiske, smarte og økonomiske varianter. Hos Sixt lejer du din bil til lave priser, og vi har kontorer i mere end 100 lande, så udforsk gerne landegrænserne!

 
 • Debrecen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Miskolc

  Sixt Billeje
  Futo u. 73
  3508 Miskolc

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Nyiregyhaza

Ungarn har mange populære destinationer, og med billeje i Nyiregyhaza kan du komme rundt i en af landets nyere storbyer. Nyiregyhaza ligger i den nordøstlige del af landet, blot 1 times kørsel fra Debrecen. Byen har en moderne puls og er et godt valg til dig, der elsker storbylivet med caféer og butikker rundt om hjørnet. Nyiregyhaza har imidlertid også flere spændende kulturtilbud, f.eks. Sóstó Zoo, der præsenterer dig både for tigre og kænguruer. Haven er særligt kendt for sit store arbejde med at lade dyrene leve i naturlige omgivelser. Haven ligger små 5 km fra Nyiregyhaza, og området her fungerer som et resort med spamuligheder. Nyd endvidere naturseværdighederne, stranden samt friluftsmuseet. Med biludlejning i Nyiregyhaza kan du også nærstudere byens smukke kirker, såsom den baroklutherske kirke, der fungerer som et vartegn for byen, samt den nationale flagplads med monumentet for de faldne under Anden Verdenskrig. Med en tur til Ungarn gælder det også om at smage løs på de mange lokale retter og nyde folkloren i stræderne.

Find din udlejningsbil i dag

Billeje i Nyiregyhaza kan bestilles her og nu, så du kan få styr på dine rejseplaner. Selve bestillingsprocessen følger få trin, og du kan bestille den ønskede bilkategori over nettet eller ved at ringe direkte til os. Kategorierne tæller f.eks. stationcars, økonomibiler, sportsvogne, 4x4 og varevogne. Desuden er det helt op til at afgøre, hvor du helst vil afhente udlejningsbilen. Måske skal du bruge den, så snart du lander med flyet. Eller måske venter du til, at du besøger Debrecen. Hos Sixt Biludlejning får du altid en stor fleksibilitet, og vi går aldrig på kompromis med vores produkt. Vi tilbyder dig derfor kun kvalitetsbiler, der lever op til vores høje standard. Du kan desuden udstyre den udvalgte bil med det ekstraudstyr, der gør din rejse ekstra komfortabel. Det kunne bl.a. være valget af GPS navigation eller autostole. Find din udlejningsbil i dag!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice