Billeje
Zwickau
Oversæt
Tyskland // Zwickau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zwickau: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Zwickau, så du kan nå de ønskede destinationer i Tyskland. Zwickau er placeret i det østlige Tyskland og ligger i den sydvestlige del af den tyske region, Sachsen. Herfra har du kun en kort køretur i Sixtbilen til større byer, herunder Leipzig mod nord, Dresden mod øst og Nürnberg mod syd. Hvis du vil slippe for at skulle planlægge hele din rejse efter den kollektive transport og i stedet vil have fuld frihed under opholdet, er det oplagt at satse på vores billeje i Zwickau. Favorable priser på de enkelte udlejningsbiler er vinderopskriften, så alle kan få råd til en kvalitets udlejningsbil på ferien eller forretningsrejsen.

 
 • Zwickau Zentrum
  Crimmitschauer Str. 9
  08056 Zwickau

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Zwickau Zentrum

  Sixt Billeje
  Crimmitschauer Str. 9
  08056 Zwickau

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zwickau

Når du lejer en bil hos Sixt, bliver friheden stor på din rejse. Opdag Zwickau, den omgivende natur og de større byer, som kun ligger en kort køretur væk fra udgangspunktet. Du kan blandt andet få gavn af Sixtbilen på en tur til Hirschfeld dyrepark, hvor man fokuserer på at give dyrene et så naturligt miljø som muligt, ligesom du kan styre udlejningsbilen mod Zwickaus imponerende og mere end 100 år gamle Jonannisbad med jugendstilarkitektur, hvor du kan svømme i poolen og nyde en oase med sauna og jacuzzi. Fra Sixt billeje i Zwickau er køreturen heller ikke lang til interessante historiske seværdigheder såsom slottet og museet Schönfels sydvest for Zwickau eller det dybt spændende dampmaskinemuseum i Werdau.

Frihed og komfort på din bilrejse i Tyskland

Nogle af Sixts nøgleord er fleksibilitet og høj kvalitet for alle bilrejsende. Udnyt mange af vores kontorers fleksible serviceløsninger, der bl.a. giver dig muligheden for at afhente og returnere Sixtbilen, når du er klar. Nogle af de mange kvalitetsbiler, som Sixt'Biludlejning i Zwickau tilbyder til en konkurrencedygtig pris, er moderne og pålidelige økonomibiler, stationcars og 4x4'er, og du vælger frit kategorien, men dog ikke det specifikke bilmærke, da det afhænger af udbud og efterspørgsel. Et ubegrænset kilometertal og GPS navigation er blot nogle af de mange ekstraløsninger, der kan tilføjes, når den lejede bil kommer fra Sixt. Som koncern har vi været aktive på markedet gennem mere end 100 år. Det hele begyndte som en driftig virksomhed i Tyskland, 1912. I dag rækker Sixts vingefang over mere end 100 lande, hvor de tusindvis af kontorer udlejer biler på daglig basis. Med Sixt vælger du ganske enkelt et dybt pålideligt brand med en hæderkronet position på markedet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice