Billeje i Strausberg

 

Vores services ved Strausberg

Sixt Biludlejning i Strausberg

Sixt Biludlejning i Strausberg

Er du typen, der vil have mest muligt ud af ferien eller forretningsrejsen i Tyskland? Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Strausberg. Den lille by Strausberg er placeret i den østlige del af landet, mellem hovedstaden Berlin og grænsen til Polen. Den fremragende beliggenhed betyder, at du både kan køre hurtigt mod de større byer samt til smukke naturområder, alt efter ønske. Lad din billeje i Strausberg føre dig mod nye oplevelser. Hvis du eksempelvis besøger Strausberg på forretningsrejsen, vil du kunne glæde dig over, hvor simpelt det bliver at pendle mellem møderne og hotellet. Fredelige Strausberg er oplagt for dig, der søger skønne naturomgivelser og ro under opholdet. Sæt tempoet lidt ned og udforsk gerne alle de fantastiske udendørs oplevelser, der venter rundt om hjørnet. Sixtbilen kan for eksempel udnyttes til at køre til den nærliggende nationalpark Märkische Schweiz, hvor du finder helt fantastiske vandrestier, der tager dig op blandt bjerge og søer, mens den aktive type kan nyde et besøg ved Climb Up Kletterwald i Strausberg, hvor der er rig mulighed for at klatre på vægge og forhindringer såvel indendørs som udendørs. Får du lyst til oplevelser i storbyen, er metropolen Berlin heller ikke mere end 30 km væk. Tag den korte køretur fra Sixt Biludlejning i Strausberg og lad dig imponere af hovedstadens mange kulturelle og historiske seværdigheder. Start gerne med et besøg ved den imponerende Rigsdagsbygning fra 1800tallet og slentr ned til byens vartegn, byporten Brandenburger Tor, hvis du er i Berlin for første gang. En udlejningsbil giver dig utallige muligheder under opholdet i Tyskland, og du former rejsen helt efter dine interesser og behov.
Førsteklasses biler i alle størrelser og prisklasser hos Sixt

Førsteklasses biler i alle størrelser og prisklasser hos Sixt

Flere af vores kontorer giver dig muligheden for at afhente og returnere køretøjet, når det passer dig. Slip for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler og foretag pauser, når du vil fotografere eller trænger til en lille kaffepause. Når du er vel bag rattet, er det helt op til dig, hvad der skal ske som det næste. Vores alsidige sortiment af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Strausberg er klar på det meste, cityture eller offroad kørsel. Uanset hvad formålet er med din rejse, tilbyder Sixt mange forskellige udlejningsbiler i diverse formater, så du finder din egen favorit. Gennemse straks vores udvalg af udlejningsbiler, nyttige tjenester og tilbehør og book vores billeje i Strausberg. Det sker online eller telefonisk.
Show more

Godt at vide når du lejer i Strausberg

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Strausberg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Strausberg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Strausberg. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Strausberg?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Strausberg

Kan jeg booke et langtidslejemål i Strausberg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Strausberg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Strausberg

    Vis mere