Billeje
Strausberg
Oversæt
Tyskland // Strausberg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Strausberg: Sixt biludlejning online booking

Er du typen, der vil have mest muligt ud af ferien eller forretningsrejsen i Tyskland? Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Strausberg. Den lille by Strausberg er placeret i den østlige del af landet, mellem hovedstaden Berlin og grænsen til Polen. Den fremragende beliggenhed betyder, at du både kan køre hurtigt mod de større byer samt til smukke naturområder, alt efter ønske. Lad din billeje i Strausberg føre dig mod nye oplevelser. Hvis du eksempelvis besøger Strausberg på forretningsrejsen, vil du kunne glæde dig over, hvor simpelt det bliver at pendle mellem møderne og hotellet.

 
 • Strausberg

  Sixt Billeje
  Wendehammer 2
  15344 Strausberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Strausberg

Fredelige Strausberg er oplagt for dig, der søger skønne naturomgivelser og ro under opholdet. Sæt tempoet lidt ned og udforsk gerne alle de fantastiske udendørs oplevelser, der venter rundt om hjørnet. Sixtbilen kan for eksempel udnyttes til at køre til den nærliggende nationalpark Märkische Schweiz, hvor du finder helt fantastiske vandrestier, der tager dig op blandt bjerge og søer, mens den aktive type kan nyde et besøg ved Climb Up Kletterwald i Strausberg, hvor der er rig mulighed for at klatre på vægge og forhindringer såvel indendørs som udendørs. Får du lyst til oplevelser i storbyen, er metropolen Berlin heller ikke mere end 30 km væk. Tag den korte køretur fra Sixt Biludlejning i Strausberg og lad dig imponere af hovedstadens mange kulturelle og historiske seværdigheder. Start gerne med et besøg ved den imponerende Rigsdagsbygning fra 1800tallet og slentr ned til byens vartegn, byporten Brandenburger Tor, hvis du er i Berlin for første gang. En udlejningsbil giver dig utallige muligheder under opholdet i Tyskland, og du former rejsen helt efter dine interesser og behov.

Førsteklasses biler i alle størrelser og prisklasser hos Sixt

Flere af vores kontorer giver dig muligheden for at afhente og returnere køretøjet, når det passer dig. Slip for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler og foretag pauser, når du vil fotografere eller trænger til en lille kaffepause. Når du er vel bag rattet, er det helt op til dig, hvad der skal ske som det næste. Vores alsidige sortiment af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Strausberg er klar på det meste, cityture eller offroad kørsel. Uanset hvad formålet er med din rejse, tilbyder Sixt mange forskellige udlejningsbiler i diverse formater, så du finder din egen favorit. Gennemse straks vores udvalg af udlejningsbiler, nyttige tjenester og tilbehør og book vores billeje i Strausberg. Det sker online eller telefonisk.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice