Billeje
Reutlingen
Oversæt
Tyskland // Reutlingen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Reutlingen: Sixt biludlejning online booking

Det er på høje tid at opleve det bedste af Tyskland ved hjælp af en bil fra Sixt Biludlejning i Reutlingen. Reutlingen ligger rent geografisk i den sydligste del af delstaten Baden Württemberg og i den vestlige del af landet. Herfra har du blot 10 km til Thübingen mod vest og godt 35 km til Stuttgart mod nord. Med Sixt billeje i Reutlingen bliver din frihed stor på rejsen, og det bliver helt op til dig, hvad din næste destination bliver. Besøg alle de interessante seværdigheder, udforsk skøn natur eller tag nemt rundt mellem hotellet og forretningsmøderne. Lej en bil allerede i dag!

 
 • Reutlingen
  Konrad-Adenauer-Str. 94
  72762 Reutlingen

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Reutlingen

  Sixt Billeje
  Konrad-Adenauer-Str. 94
  72762 Reutlingen

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Reutlingen

Har du fået råderet over en Sixtbil i Reutlingen, er det bestemt værd at udforske områdets smukke natur. Udnyt for eksempel udlejningsbilen til at tage sydpå til grotten Nebelhöhle i Sonnenbühl, hvor du snart kan bruge et par timer på at opdage den underjordiske grottes smukke strukturer, men husk blot en trøje, da det kan blive lidt køligt. En kort køretur mod øst fører dig desuden til bakken Achalm med de tilhørende slotsruiner, hvor du kan gå en tur i de skønne naturomgivelser, og hvis du fortsætter, når du de imponerende Gütersteiner vandfald, der ligeledes byder på gode vandrestier. Når du lejer en bil gennem Sixt Biludlejning i Reutlingen, kan du også besøge verdens smalleste vej, som på det smalleste sted ikke måler mere end 31 cm, ligesom du kan tage til det dybt interessante Naturkundemuseum i Reutlingen, hvor store og små kan nyde udstillinger og interaktive aktiviteter om regionens flora og fauna.

Førsteklasses biler og praktisk tilbehør venter hos Sixt i Reutlingen

Udover de yderst prisvenlige kvalitets udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning i Reutlingen finder du også en del ekstraudstyr og nyttige tjenester, der er sat i værk for at lette din tur rundt i det tyske. GPS navigation viser enkelt vejen til din destination, så du ikke spilder nogen tid, mens en komfortabel autostol holder barnet trygt på turen. Ubegrænset kilometertal kan desuden give den der ekstra frihed, du søger under opholdet, mens dækningen af flere førere betyder, at I kan afløse hinanden på udflugterne. Billeje i Reutlingen er kort sagt spækket med muligheder, når du samarbejder med netop Sixt. Hvis du forhåndsbestiller hjemmefra, kan du desuden glæde dig over, at Sixtbilen står klar ved din ankomst. Forhåndsreservation er vores klare anbefaling, men du kan også leje din bil under selve opholdet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice