Billeje
Oldenburg in Holstein
Oversæt
Tyskland // Oldenburg in Holstein
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oldenburg in Holstein: Sixt biludlejning online booking

Det er legende let at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Oldenburg in Holstein! Oldenburg in Holstein ligger i den nordlige del af Tyskland og i delstaten Slesvig Holsten. Den lille by ligger ca. 50 km nord for Lübeck og en kort køretur fra Østersøen, og den byder på sjove oplevelser for store og små samt en god beliggenhed i forhold til en række dejlige naturområder. Med Sixts billeje i Oldenburg in Holstein får du ikke blot mulighed for at opdage byen, men du kan også tage på længere udflugter i det nordlige Tyskland. Pak Sixtbilen og sæt kurs mod oplevelserne!

 
 • Oldenburg in Holstein
  Göhler Str. 7
  23758 Oldenburg in Holstein

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.10:00 - 11:30
  Book ved denne station

 • Oldenburg in Holstein

  Sixt Billeje
  Göhler Str. 7
  23758 Oldenburg in Holstein

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.10:00 - 11:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Oldenburg in Holstein

Du kan udnytte Sixtbilen til mange sjove eventyr i og omkring dejlige Oldenburg in Holstein. Besøg gerne det interessante friluftsmuseum Oldenburger Wallmuseum, der er hjemsted for spændende arkæologiske fund, og som giver et fremragende indblik i det slaviske folks livsstil under middelalderen. Du kan også tage hen til forlystelsesparken Abenteuer Dschungelland, hvor legebørn i alle aldre kan prøve aktiviteter, der strækker sig fra sjove klatrevægge for de mest eventyrlystne til roligere legepladser og boldhave for de mindste. Fra Sixt Biludlejning i Oldenburg in Holstein er køreturen desuden kort til charmerende Lübeck, hvor du bl.a. kan se den smukke Holstentor byport, beundre det betagende Lübeck rådhus eller besøge det fantastiske skibsmuseum Passat, ligesom du kan mæske dig i den populære marcipan.

Få en høj kvalitet på din kommende bilrejse

Uanset formålet med turen eller størrelsen på dit rejseselskab har Sixt et premium køretøj, der matcher behovene. Vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af førsteklasses biler, herunder økonomibiler, stationcars, sportsvogne og varevogne, og du kan reservere billejen i Oldenburg in Holstein her via hjemmesiden, smartphoneappen eller telefonisk. Bemærk blot, at din bestilling bygger på den respektive bilkategori og ej et specifikt køretøj. Dog holder alle vores moderne og komfortable udlejningsbiler en meget høj standard, og du vil komme bag rattet i et køretøj, der modsvarer det, du valgte ved bestillingen, ikke mindst den ønskede kategori. Sixt fokuserer altid på din fleksibilitet og frihed under opholdet, hvorfor flere af vores kontorer tilbyder en service, der betyder, at du kan afhente eller returnere Sixtbilen 24 timer i døgnet. Du kan desuden altid tilpasse billejen ved Sixt Biludlejning i Oldenburg in Holstein med yderligere services. Tag kontakt til vores medarbejderteam, og så tager vi hånd om det praktiske i forbindelse med bilrejsen i det nordlige Tyskland.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice