Billeje
Lahr Lufthavn
Oversæt
Tyskland // Lahr // Lahr Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Lahr Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Fritz-Rinderspacher-Str. 9
  77933 Lahr DE +49-8966060060
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: LHA
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 18:00
Lø.08:00 - 12:00
 
 

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Lahr Lufthavn (LHA) i Tyskland. Det særlige ved lufthavnen er, at den ligger i et af landets flotteste naturområder, Schwarzwald. Netop af den grund går lufthavnen også under navnet Black Forest Airport. Den ligger ved A5 motorvejen. Med billeje i Lahr Lufthavn kan du f.eks. nå franske Strasbourg, idet der blot er 30 km til byen. Der er henholdsvis 100 og 200 km til Basel og Frankfurt, ligesom lufthavnen ligger tæt på Schwarzwalds hovedstad, universitetsbyen Freiburg. Desuden ligger Lahr blot en kort køretur fra lufthavnen.

Så mange muligheder fra Lahr Lufthavn

Når du har en udlejningsbil til rådighed, er det oplagt at tage gennem Schwarzwald med alt fra gigantiske skovområder, grønne enge, magiske bjergområder og gletsjersøer. Der er rig mulighed for at dyrke forskellige friluftsaktiviteter, men du kan også blot give dig i kast med at smage på Schwarzwald via gæstgiverierne. Husk også, at du kan tage mod Strasbourg med kvarteret Petit France og Parlamentet for Den Europæiske Kommission, mens Freiburg lokker med sine historiske bygninger. Eller hvad med at tage mod slotsruinerne Hohengeroldseck, eller måske kører du blot ud i Rhindalen for at lade dig begejstre af de herlige overraskelser, der møder dig på vejen. Billeje i Lahr Lufthavn kan forhåndsreserveres med øjeblikkelig virkning, hvis du gerne vil have styr på transporten allerede i dag.

Sådan bestiller du online og telefonisk

Biludlejning i Lahr Lufthavn kan reserveres her på hjemmesiden. Her skal du blot vælge den ønskede kategori. Det kunne f.eks. være en stationcar, økonomibil eller noget helt tredje. Vi er desuden klar til at hjælpe dig med alverdens ekstraudstyr, eksempelvis snekæder, hvis du passerer Schwarzwald i vinterhalvåret. Kontakt os og hør nærmere om de mange muligheder, som du får med et af verdens største biludlejningsselskaber.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 18:00
Lø.08:00 - 12:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Lahr Lufthavn LHA Fritz-Rinderspacher-Str. 9 77933 Lahr 48.356218, 7.825253 +49-8966060060

Sixt kontorer Lahr Lufthavn LHA

Fritz-Rinderspacher-Str. 9
77933 Lahr
 
Tlf. +49-8966060060

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Excellent 24/7 kundeservice