Billeje
Hagen
Oversæt
Tyskland // Hagen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hagen: Sixt biludlejning online booking

Skal Tysklandsrejsen kombineres med et besøg hos Sixt Biludlejning i Hagen? Hvis forretningsrejsen eller ferieturen tager dig rundt i det vestlige Tyskland, kan du godt begynde at glæde dig til at skulle leje en af vores prisvenlige, men toptunede biler i Hagen. Byen ligger i Ruhrdistriktet, og herfra har du ikke langt til flere af de større byer såsom Dortmund, Essen. Duisburg og Düsseldorf. Når du vælger billeje i Hagen, udvider du dine muligheder for at komme mere rundt under opholdet. Besøg seværdigheder, tag på opdagelse ude på landet eller giv dig i kast med spontane roadtrips, der bringer dig rundt til de mest fantastiske steder i Tyskland. Hos Sixt er der plads til alle, så tag et kig på, hvad vi tilbyder dig.

 
 • Hagen
  Wehringhauser Straße 27
  58089 Hagen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00
  Sø.10:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Hagen

  Sixt Billeje
  Wehringhauser Straße 27
  58089 Hagen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00
  Sø.10:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hagen

I Hagen vil du finde mange fascinerende aktiviteter og interessante seværdigheder for enhver smag. Styr f.eks. Sixtbilen hen til det imponerende Bunkermuseum Hagen, der tager dig med ned under jorden og giver dig et virkelighedstro billede af livet i en bunker under Anden Verdenskrig eller sæt kurs mod det fascinerende og smukke udendørsmuseum Hagen Freilichtmuseum, hvor du kan lære om håndværk op gennem århundrederne. Fra Sixt Biludlejning i Hagen har du såmænd blot 20 km til storbyen Dortmund mod nord, hvor fodboldelskere bl.a. kan besøge det populære Deutsches Fussballmuseum, der hylder byens fodboldhold og huser en bane, hvorpå du kan træne din skudsikkerhed, ligesom den zoologiske have byder velkommen med sine løver, næsehorn og surikater. Når du lejer en bil hos Sixt, åbner du kort sagt op for muligheden for at opdage resten af denne region, Nordrhein Westfalen.

Stor erfaring og ekspertise mikses med kvalitet og komfort

Sixtkoncernen har udlejet kvalitetsbiler i en menneskealder og har i dag etableret kontorer over det meste af verdenskortet. Vi er et af verdens mest prominente biludlejningsfirmaer, hvad angår alder og størrelse, men vi holder altid benene på jorden og leverer en både professionel og personlig service. Med billeje i Hagen gennem vores koncern kan du kort sagt kombinere vores hundredårige ekspertise med en ekstremt høj kvalitetsstandard på de respektive udlejningskøretøjer, hvad enten du ønsker en stationcar, økonomibil, sportsvogn eller noget helt andet. Afhent drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Hagen, og så er du klar til at opdage det vestlige Tyskland. Skulle du have spørgsmål til, hvordan man forhåndslejer bilen over nettet eller telefonen, så kontakt os meget gerne og hør nærmere om de mange tilbud.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice