Billeje
Greven
Oversæt
Tyskland // Greven
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Greven: Sixt biludlejning online booking

Afhent din smarte udlejningsbil ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Greven og opdag alle de byer og seværdigheder, du overhovedet orker! Vores medarbejderteam assisterer dig gerne i processen med at skræddersy billejen efter dine behov, og takket være de konkurrencedygtige priser har alle mulighed for at få en lejet bil med på rejsen. Når du bestemmer dig for at booke Sixts billeje i forbindelse med rejsen til Greven, starter du ud i den vestlige del af Tyskland og i regionen Nordrhein Westfalen. Lej gerne din ønskede bil i dag!

 
 • Greven/Zustellservice

  Sixt Billeje
  Delivery/Collection Service
  . Greven

  Ma. - Fr.12:30 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Greven

Med en udlejningsbil fra dit valgte kontor i Greve opnår du stor fleksbilitet og frihed på din Tysklandsrejse. Du kan blandt andet tage en tur tilbage i historien ved at sende Sixtbilen i retning af den nærliggende middelalderby Sachsenhof, der byder på en fremragende rekonstruktion af en tidligere saksisk by, ligesom du kan sætte kurs mod naturreservatet Riesenfelder med en række forskellige fuglearter. Fra Sixt Biludlejning i Greven har du heller ikke mere end ca. 15 km ned til byen Münster, hvor du blandt andet kan opleve det smukke, historiske rådhus og besøge det fascinerende kunstmuseum.

I trygge hænder på bilrejsen

Sæt din lid til det professionelle Sixtteam, hvis du er på udkig efter en prisvenlig og moderne udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen. Vi kan tilbyde dig et attraktivt og yderst alsidigt sortiment af premiumbiler i forbindelse med Sixts billeje i Greven. Du finder alt fra kompakte økonomibiler og moderne stationcars til luksus sportsvogne og rummelige 4x4:er hos Sixt, som alle kan lejes til en favorabel pris. Vores mange kvalitetsbiler kommer fra verdenskendte bilproducenter, herunder Mercedes Benz, Audi og BMW, og de gennemgår regelmæssigt service for at sikre en høj kvalitet og et fremragende komfortniveau for de bilrejsende. Du reserverer din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Greven online, pr. telefon eller via smartphoneappen, hvorefter vi er klar med lejekontrakten og Sixtbilen, når du ankommer til Tysklandskontoret. Foruden et bredt udvalg af førsteklasses biler kan Sixt også tilbyde nyttige tjenester og ekstraudstyr, eksempelvis dækning af flere chauffører og GPS navigation, som du enkelt tilføjer til din bestilling for at optimere billejen i Greven. Sixtkoncernen er repræsenteret i mere end 100 lande, ligesom vi har domineret bl.a. det europæiske marked gennem en lang årrække. Du er derfor altid i trygge hænder, når du lejer bilen hos os. Spørg os gerne til råds, hvis du får brug for yderligere hjælp.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice