Billeje
Frankfurt/Oder
Oversæt
Tyskland // Frankfurt/Oder
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Frankfurt/Oder: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Frankfurt Oder hører hjemme i det østligste Tyskland. Kontoret ligger lige på grænsen til Polen, så hvorfor ikke leje en bil og tage afsted på flere forskelligartede dagsture? En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Frankfurt Oder holder den højeste klasse, men priserne hører til i den lave ende, så alle kan få booket en lejet bil på rejsen. Vil du dykke ned i byens historie? Tage en smuttur til Polen? Udforske Tysklands hovedstad Berlin eller nyde naturen i det smukke Spreewald område i delstaten Brandenburg? Det hele er muligt, når du vælger billeje i Frankfurt Oder gennem Sixtkoncernen!

 
 • Frankfurt/Oder

  Sixt Billeje
  Zehmeplatz 11 A
  15230 Frankfurt/Oder

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Frankfurt Oder

Byen Frankfurt Oder er en herlig destination, idet du her får vist lidt forskellige facetter af Tyskland. Sæt bilen for en stund og snup en slentretur gennem den gamle by, hvor du blandt andet kan se den flotte Sankt Marienkirche og byens rådhus. Er du en sand naturelsker, må du heller ikke snyde dig selv for et besøg i Wildpark Frankfurt Oder. Hop ind i bilen og tag mod dyreparken, som ligger omtrent 5km vest for byens centrum. Her venter der rådyr, ræve, kronhjorte, vildsvin og bjerggeder, der kan nydes helt tæt på. Bagefter kan du vælge at tage stik øst til den polske storby Poznan, godt 100 km væk, hvor du kan nyde den flotte arkitektur og de mange hyggelige parker, eller måske mod vest til Berlin, hvor du kan shoppe i KaDeWe og nyde museer i verdensklasse, ligesom du kan se resterne af Berlinermuren. Mulighederne er mange, når du vælger Frankfurt Oder som dit udgangspunkt, og de bliver kun flere, når du vælger billeje i Frankfurt Oder.

Ekstraudstyr med i pakken?

Vores centralt beliggende kontor står klar med alt fra personbiler til stationcars samt smarte sportsvogne og cabrioleter. Valget ligger hos dig, men alle vores biler er selvfølgelig af nyere dato, ligesom komforten er i højsædet. Har du brug for ekstraudstyr, er det også en ting, vi kan tilføje til pakken. Derudover lægger vi hos Sixt Biludlejning Frankfurt Oder stor vægt på fleksibilitet, ligesom du skal have noget for pengene. Vi har derfor eksempelvis udvidede åbningstider, der bl.a. letter afhentning. Få mere at vide her på hjemmesiden! Du er dog også altid velkommen til at indtaste vores telefonnummer og tage en snak med vores dygtige medarbejdere, hvad enten du vil leje en bil eller høre mere om vores virksomhedshistorie, der går tilbage til 1912.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice