Billeje
Emden
Oversæt
Tyskland // Emden
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Emden: Sixt biludlejning online booking

Har du overvejet en udlejningsbil til udenlandsopholdet i tyske Emden? Priserne er favorable, kvaliteten er i top, og fleksibiliteten er høj, når du vælger billeje i Emden gennem Sixt Biludlejning, der er en af verdens førende på området. Med en udlejningsbil kan du dels udforske nærområdet, dels alle de større byer, der ligger i Emdens opland, såsom Oldenburg. Biludlejning i Emden kan bestilles her på hjemmesiden eller via telefonen, så tag kontakt til os her og nu og få styr på alle de praktiske detaljer.

 
 • Emden
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Emden

  Sixt Billeje
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Emden

Emden ligger i det nordvestlige Tyskland og er en større havneby, der er omgivet af floden Ems samt det fascinerende marskland. Byen ligger i regionen Østfriesland, og det særlige omdrejningspunkt for byen er beliggenheden ved Nordsøen, der bl.a. har resulteret i et driftigt skibsværftsmiljø, ligesom også bilindustrien spiller en central rolle for byen. Med billeje i Emden kan du rulle bilen hen til seværdigheder som Kunsthalle, Bunkermuseet, Det Maritime Museum eller Ostfriesisches Landesmuseum, hvis du da ikke ønsker at nyde en havnerundfart i det pulserende miljø langs vandet. Din billeje i Emden kan også føre dig på rundtur i marsklandet, ligesom storbyer som Oldenburg, Bremen og Bremerhaven ligger godt halvanden times kørsel fra Emden.

Lej en bil hos Sixt

Der er mange fordele ved at leje din bil hos Sixt. Først og fremmest får du en budgetvenlig rejseform, hvis du ønsker at køre nogle lange strækninger under turen. Måske skal du nå at besøge flere virksomhedskunder under opholdet, eller måske er du blot den eventyrlystne type, der gerne vil se så meget som muligt. Bilen giver dig desuden nogle helt andre muligheder for at opleve de autentiske hjørner af Emden, som du måske ikke ville opdage med den kollektive trafik. Det kan være alt fra hyggelige restauranter til udstillinger. Er du interesseret i biludlejning i Emden med Sixt, skal du blot indtaste dine oplysninger på vores hjemmeside eller ringe direkte til det ønskede kontor. Herefter hjælper vi dig med at sammensætte den optimale pakke ud fra kategorier som stationcars, 4x4, økonomibiler og sportsvogne.

Fra Emden og videre ud i Tyskland

Måske er Emden blot dit første stop på en længere Tysklandsrejse? Hos Sixt Biludlejning har vi omtrent 4000 filialer på verdensplan, og en stor del af dem ligger rundt om i Tyskland. Du har derfor alle muligheder for at lade Sixtbilen være dit primære køretøj, når rejsen fortsætter ned gennem Tyskland.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice