Billeje
Tokat
Oversæt
Tyrkiet // Tokat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tokat: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Tokat i Anatolien, som er en af Tyrkiets mest fascinerende regioner. Her venter der dig masser af historie og kultur i en skøn smeltedigel krydret med masser af charme, god mad og spændende shoppingmuligheder, og Sixt er selvfølgelig med dig hele vejen. Vi gør billeje i Tokat så nem og prisvenlig som muligt, og når du vælger os, foretager du en gylden investering hos en af branchens førende leverandører, hvor du sætter dig ind i en udlejningsbil af en førsteklasses kvalitet og kører direkte mod dine favoritsteder. Så planlæg allerede nu og lad spontaniteten få frie rammer, når du ankommer! Bilerne kan bookes direkte her på siden, men også telefonisk.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Tokat

Tokat er på papiret måske ikke en af Tyrkiets mest kendte rejsedestinationer, men har man blot en smule nysgerrighed og gåpåmod, kan et ophold her i egnen blive rigt belønnet med helt unikke oplevelser. Har du lyst til at køre på opdagelse i byens farverige fortid, kan du begynde med at tage Sixtbilen ud til byens flotte gamle borg, som er mere end tusind år gammel. Blandt de gamle fængselsceller kan du blandt andet se, hvor Vlad %u021Aepe%u0219, der gav inspiration til fortællingen om Grev Dracula, sad fængslet i det 15. århundrede. Derudover byder borgen selvfølgelig også på en hemmelig tunnel. Vil du gerne opleve området udenfor byen, kan vi anbefale et besøg til den 68 meter lange hule Ball%u0131ca, som ligger omtrent 6 km mod syd, hvilket jo ikke er nogen hindring, hvis du ellers har satset på billeje i Tokat.

Service, service og service

Fik vi fortalt, at service er et nøglebegreb hos Sixt, både når det kommer til kundeservice og de services, vi tilbyder i forbindelse med biludlejningen i Tokat. Vi har samlet mere end 100 års brancheerfaring på verdensmarkedet for biludlejning, og den kombination af gode biler og god service, som har gjort os til et verdenskendt brand, finder du selvfølgelig også her på vores tyrkiske kontor. Vores kontor ligger ved Sivas%u2019 lufthavn, omkring 70 km syd fra Tokat. Du kan således komme i gang med eventyret, så snart du er landet. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars til favorable udlejningsbiler, og har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis en GPS eller autostol, klarer vores medarbejdere naturligvis også den opgave. Lej en bil hos os allerede i dag og få helt optimale rejsebetingelser!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice