Billeje
Sivas
Oversæt
Tyrkiet // Sivas
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sivas: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Sivas byder dig velkommen til det fascinerende Sivas i Anatolien. Filialen ligger lige i hjertet af Tyrkiet, og med styr på udlejningsbilen kan du jo passende køre rundt i området og mærke den tyrkiske smeltedigel, hvor historieseværdighederne blander sig med liflige dufte og et hav af attraktive aktivitetstilbud. Billeje i Sivas gør det nemt at komme omkring i det omfang, der passer dig. Måske er du til få dagsture, eller måske skal der være fart over feltet både dag og nat. Det er dit kald, når du vælger en udlejningsbil gennem Sixtkoncernen.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Sivas

Sivas er et oplagt rejsemål, hvis du interesserer dig for arkitektur og kultur. Den oldgamle by byder nemlig på mange vidnesbyrd om en farverig og omskiftelig historie, og især Sivas%u2019 traditionelle status som et vigtigt religiøst centrum er noget, der lokker mange nysgerrige rejsende til egnen. Udover byens berømte store moské fra slutningen af det 12. århundrede er Sivas også kendt for sine koranskoler, hvoraf Buruciye Medresesi med det flotte indgangsparti er en af de mest velkendte. Har du lyst til at opleve autentisk kultur i form af et tyrkisk bad, kan Sivas også være med. Tag ganske enkelt Sixtbilen til det gamle hammambad Kur%u015Funlu, som stammer helt tilbage fra 1576.Her får du wellness og kulturferie i ét! Ønsker du at dykke mere ned i Sivas%u2019 lange historie, ligger byens etnografiske museum blot en kort køretur væk, og her er der rig mulighed for at lære mere om Osmannerriget og de kulturelle påvirkninger, der har præget byen gennem tiden. Mangler du at få købt souvenirs til venner og familie derhjemme, er shoppingområdet omkring Hükümetpladsen i byens centrum et indlysende valg, og her har du også gode chancer for at få en autentisk kulinarisk oplevelse på en af byens hyggelige restauranter.

Lej trygt en bil hos Sixt Biludlejning

Sixt er det helt rigtige valg, når det handler om billeje i Sivas. På vores kontor lige ved lufthavnen kan vi tilbyde dig personbiler og stationcars til de attraktive Sixtpriser, og alle vores udlejningsbiler er selvfølgelig en kvalitetsvare, der sender dig trygt ud på vejene i Tyrkiet. De kan i øvrigt altid kombineres med ekstraudstyr samt tilbud à la ubegrænset kilometertal etc. Bestil din bil allerede i dag via nettet eller telefonen. Du er dog også altid velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning i Sivas, hvis der opstår et akut behov under selve opholdet.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice