Billeje
Nevsehir Kappadokien Lufthavn
Oversæt
Tyrkiet // Nevsehir // Nevsehir Kappadokien Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Nevsehir Kappadokien Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Arrival Hall,Domestic Terminal
  50091 Nevsehir TR +90-5327118698
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: NAV
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:00
 
 

Træt af kedelige rejser? Prøv noget helt nyt ved at vælge en bilrejse gennem Kappadokien i Tyrkiet. Lej derfor en bil hos Sixt Biludlejning i Kappadokiens Nevsehir Lufthavn (NAV). Kappadokien ligger i Anatolien i det centrale Tyrkiet og er et helt og aldeles anderledes område, idet der er tale om et fascinerende vulkanlandskab med alt fra underjordiske grotter og hulehoteller til imponerende klippefæstninger i mere end 100 meters højde. Området er ideelt til at pendle mellem de mange seværdigheder, der ligger over større strækninger, så vælg billeje i Kappadokien Nevsehir Lufthavn, så du får din adgangsbillet til et af Tyrkiets mest seværdige områder.

Lidt om Kappadokien som feriedestination

Med billeje i Kappadokien Nevsehir Lufthavn er der for alvor lagt op til prægtige naturseværdigheder, der ifølge mange minder en smule om et månelandskab. Måske skal du besøge det etnografiske museum i den over 100 meter høje klippeformation i byen Ortahisar. Eller måske er du vild med ideen om at skulle udforske grottehusene og frilandsmuseet i Göreme eller Kappadokiens hjerte, byen Ürgüp? Kaymakli er endvidere en fantastisk underjordisk by, hvor du kan få et helt nyt perspektiv på tilværelsen. Kappadokien giver dig kort og godt en på opleveren, og Sixt Biludlejning i Kappadokien Nevsehir Lufthavn er klar til at følge i din fodspor ved at levere en førsteklasses udlejningsbil fra et velassorteret sortiment, der bl.a. omfatter økonomibiler og stationcars, der er gearet til at klare turene gennem det hårdføre terræn.

Sixt Biludlejning for alle

Sixt Biludlejning har leveret biler til et internationalt publikum gennem en årrække ud fra devisen om, at kvalitetsbiler skal være noget, som alle har råd til. Udlejningsbilen er for mange en ekstra luksus på ferierejsen eller forretningsrejsen, som hjælper med at binde trådene sammen, når man skal se meget på få dage.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Nevsehir Kappadokien Lufthavn NAV Arrival Hall,Domestic Terminal 50091 Nevsehir 38.771703, 34.524587 +90-5327118698

Sixt kontorer Nevsehir Kappadokien Lufthavn NAV

Arrival Hall,Domestic Terminal
50091 Nevsehir
 
Tlf. +90-5327118698

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice