Billeje
Nevsehir
Oversæt
Tyrkiet // Nevsehir
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nevsehir: Sixt biludlejning online booking

Hvorfor ikke leje en bil hos Sixt Biludlejning i Nevsehir, hvis du alligevel planlægger en rejse til Tyrkiet? Nevsehir ligger forholdsvis centralt i landet, hvilket giver dig uanede muligheder for roadtrips i Tyrkiet. Regionen Kappadokien byder på et fascinerende landskab, der lover alt fra betagende klippefæstninger til spændende underjordiske grotter, og med Sixt billeje i Nevsehir bliver det ligetil at tage rundt i det smukke vulkanlandskab. Vores biler giver dig endda lidt ekstra komfort, så du har masser af overskud til at gøre turen til din helt egen, hvor du frit bestemmer rejserute og tempo.

 
 • Kayseri Interrnat. Lufthavn
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Kayseri Lufthavn Domestic
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Kayseri Interrnat. Lufthavn

  Sixt Billeje
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Kayseri Lufthavn Domestic

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Nevsehir

Du vil ret hurtigt opdage, at der er meget at udforske i denne fascinerende region, der byder på anderledes landskaber og prægtige oplevelser. Udnyt f.eks. Sixtbilen til at tage på opdagelse ved det imponerende Göreme frilandsmuseum, hvor du kan vandre blandt fascinerende klostre og kirker, der er hugget ind i klipperne. Hele området, som historisk set går tilbage til 900 og 1000tallet, er på UNESCO's Verdensarvsliste. Området er yderst seværdigt. Med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Nevsehir kan du naturligvis også tage på opdagelse blandt Kappadokiens mange underjordiske byer, ligesom du kan vove dig ned i den dybeste Derinkuyu, som tager dig 8 etager under jorden og fører dig igennem alt fra stalde til boliger. I området finder du desuden flere vingårde, såsom Kocabag, hvor du kan prøvesmage Kappadokiens gode vine. Der er også flere selskaber omkring Nevsehir, der kan tage dig med på en tur i luftballon over den enestående region.

Lej din bil hos Sixt og få mere ud af opholdet i Nevsehir

Når du bestemmer dig for billeje i Nevsehir, kan du frit planlægge din rejserute og opleve alle de fantastiske seværdigheder, du bare ikke vil gå glip af. Uanset om du skal af sted med hele familien og har brug for masser af plads af komfort eller måske skal opdage regionen på egen hånd, har Sixt det helt rigtige udlejningskøretøj, der dækker dine behov. Det er op til dig, hvor længe du vil leje Sixtbilen, og hvis du vil lette din bilrejse, kan vi også tilbyde udlejning af autostole til børnene og praktisk GPS navigation med mere ved Sixt Biludlejning i Nevsehir. Sixt er kendetegnet ved, at vi kan løse rigtig mange udfordringer, ligesom vi er udlejningsfirmaet med den lange historie, der gør en stor dyd ud af at tilbyde prisvenlige topbiler til alle, såvel forretningsfolk som børnefamilien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice