Billeje
Dalaman Lufthavn Interrnat.
Oversæt
Tyrkiet // Mugla // Dalaman Lufthavn Interrnat.
Ændre personlige oplysninger

Billeje Dalaman Lufthavn Interrnat.: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Dalaman Havalimani
  48000 Mugla TR +90-5333376930
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: DLM
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Har du planlagt at flyve til Dalaman i Tyrkiet? Så grib kufferten fra bagagebåndet og hop ind i din Sixtbil direkte efter ankomsten. Sixt Biludlejning i Dalaman Internationale Lufthavn (DLM) gør det muligt at leje en bil fra kategorier som økonomibiler, 4x4, stationcars, sportsvogne og cabrioleter, og standarden er den samme hos samtlige udlejningsbiler. Nemlig førsteklasses! Med billeje allerede i Dalaman Internationale Lufthavn spilder du ingen tid og kan kaste dig direkte ud i alle oplevelserne, hvad enten du er til strandliv, vandreture eller alle bylivets herligheder. Vi anbefaler, at du forhåndsreserverer din bil inden afrejsen, så vi straks kan gå i gang med at udfylde punkterne i lejekontrakten.

Hvad bør du se i Dalaman?

Dalaman ligger i det sydvestlige Tyrkiet, og lufthavnen servicerer en stor del af de passagerer, der vil rejse langs Den Tyrkiske Riviera. Billeje i Dalaman Internationale Lufthavn kunne eksempelvis føre dig mod nogle af områdets strande, såsom den blå lagune ved Ölüdeniz, der ligeledes er en del af en skøn nationalpark. Er du vild med nyudklækkede havskildpadder, kan du bl.a. lade Sixt bilen dreje ind forbi stranden Iztuzu. Området er også spækket med alt fra charmerende vandreruter i højderne til antikke ruiner, ligesom du nemt kan nå destinationer som Marmaris og Sarigerme, så lad øjnene være åbne for alle mulighederne. Sixt Biludlejningi Dalaman Internationale Lufthavn er kort sagt alletiders udgangspunkt for rejsen rundt i Tyrkiet.

Ekstraudstyr med rundt på turen?

Hvis der er brug for ekstraudstyr på rejsen, så fortæl os det, så vi kan forsyne din udlejningsbil med de ting, du ønsker. Husk også, at vi hos Sixt Biludlejning går altid skridtet videre for dig som kunde, så vi sætter gerne et ekstra navn på lejekontrakten, ligesom du kan udnytte vores ubegrænset kilometertal. Bare fortæl os dine ønsker!

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Dalaman Lufthavn Interrnat. DLM Dalaman Havalimani 48000 Mugla 36.714722, 28.792778 +90-5333376930

Sixt kontorer Dalaman Lufthavn Interrnat. DLM

Dalaman Havalimani
48000 Mugla
 
Tlf. +90-5333376930

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice