Billeje
Kusadasi
Oversæt
Tyrkiet // Kusadasi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kusadasi: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Kusadasi er filialen, hvor du kan leje en bil til opholdet i Tyrkiet. Kusadasi er den perfekte boble af feriestemning med badeture i Det Ægæiske Hav, afslapning på stranden samt sightseeing og shopping i byens mange butikker. Når du vælger billeje i Kusadasi, får du desuden optimale muligheder for at komme rundt omkring på egnen og få set så meget af området som muligt. Selvom Kusadasi er en by, der lokker med sol og strand, må man ikke glemme, at byen også byder på både historie og kultur. Skal du ud og opleve eventyret helt tæt på? Så skal du vælge Sixt Biludlejning Kusadasi!

 
 • Kusadasi
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Kusadasi

  Sixt Billeje
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Kusadasi

Kusadasi rummer lidt af det hele, og ønsker du et ophold, der kombinerer strandoplevelser med rundture blandt byens flotte arkitektoniske perler og autentisk tyrkisk kultur, er der tale om et rent pletskud. Tag for eksempel Sixtbilen ud til Kirazli, der er en traditionel landsby godt 10km udenfor byen. Den er et indlysende valg, hvis du trænger til en pause fra det moderne resortmiljø, men billeje i Kusadasi kunne også meget vel inkludere et besøg i de byzantinske borgruiner i nærheden af Kusadasi. Et andet mustsee er den fantastiske nationalpark Dilek Peninsula, der ligger ca. 30 km syd for byen, hvilket jo må siges at være en smuttur, når du har adgang til Sixtbilen! Her venter der dig noget af Tyrkiets flotteste og mest alsidige natur, og uanset om du vil have sved på panden med en frisk vandretur i bakkerne eller bare vil slentre omkring og nyde de flotte omgivelser, er Dilek Peninsula en fremragende dagsudflugt.

Godt udvalg til fornuftige priser

Sixt er det oplagte valg, når det drejer sig om billeje i Kusadasi, og her finder du selvfølgelig også de to ting, som har gjort os til et verdensomspændende brand, nemlig et højt serviceniveau og gode biler til fornuftige priser. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4%u2019eren, der egner sig perfekt til ture i det rustikke terræn inde i landet. Har du brug for ekstraudstyr, lige fra autostole til større bagageløsninger, klarer vi også den opgave, ligesom du bør tage et kig på, hvad vi kan tilbyde af særlige tjenester. Skal du besøge stranden, tage en tur langs kysten, op i bakkerne eller ud at opleve de hyggelige små byer? Uanset hvad du beslutter dig for, er Sixt Biludlejning Kusadasi selvfølgelig med hele vejen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice