Billeje
Tunesien
Oversæt
Tunesien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Tunesien: Sixt Rent a Car

Lej en bil ved vores Sixt biludlejning i Tunesien og tag på eventyr. Sixt tilbyder billeje i Tunesiens hovedstad Tunis, og du kan vælge mellem flere kontorer. Udforsk landets fascinerende historie og kulturseværdigheder, de dejlige strande og den eksotiske mad. Hos Sixt tilbyder vi udelukkende komfortable førsteklasses biler og ekstraudstyr, og vi præsenterer dig naturligvis for favorable priser. Vi hjælper dig hellere end gerne med at få styr på alt det praktiske omkring billeje i Tunesien, så du kan nyde din rejse.

Sixt Biludlejning i Tunesien

Spændende Tunesien kan nemt udforskes med en udlejningsbil, og mange større veje er forholdsvis gode. Vær opmærksom på, at førere skal være fyldt 21 år for at kunne leje en bil og husk, at du altid skal medbringe kørekort og forsikringspapirer i bilen. I Tunesien kan du nyde et behageligt Middelhavsklima i nord og varme sommertemperaturer i syd. Landet byder både på hvide sandstrande, frodige skove og grønne dale, bjerge og ørken samt historiske ruinbyer. I nord kan du f.eks. nyde Middelhavet, de dejlige strande samt snorkle eller dykke mellem koraller og fisk. I syd kan du tage på eventyr i ørkenen og opleve Tunesien fra en kamelryg. Hvis du er historieinteresseret kan ruinerne ved Dougga, Bardo museet, medinaen i Tunis, Kelibia eller Zitouna moskéen være nogle af de punkter, der skal med på dit dagsprogram.

Book en prisvenlig kvalitetsbil med Sixt

Sixt har mange års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og vi ved, hvad komfort og tryghed betyder for en vellykket bilrejse. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper Sixt dig med at finde den ideelle bil. Vores medarbejdere yder altid en fremragende service med et glimt i øjet og gør alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Vi har mange bilkategorier at vælge imellem, bl.a. økonomibiler, cabrioleter eller 4x4, og hvis du har lyst til at inkludere ekstraudstyr, såsom autostole eller GPS navigation, i pakken eller måske søger en bil med automatgear, gør vi også alt for at imødekomme konkrete forespørgsel. Vores kontorer har biler i alle prisklasser og tilbyder også individuelle services, der er oplistet her på hjemmesiden. Med en forhåndsreservation allerede i dag står bilen og venter på dig, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Tunesien.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice