Billeje
Tobago A.N.R. Robinson Lufth.
Oversæt
Trinidad og Tobago // Crown Point // Tobago A.N.R. Robinson Lufth.
Ændre personlige oplysninger

Billeje Tobago A.N.R. Robinson Lufth.: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Airport Connector Road
  . Crown Point TT +1-8687802886
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: TAB
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 20:00
 
 

Velkommen til Sixt Biludlejning i Tobago Robinson Lufthavn

Hvis du er så heldig at skulle planlægge en rejse til paradiset Trinidad og Tobago, vil en kvalitets bil fra Sixt Biludlejning i Tobago Robinson Lufthavn (TAB) sætte prikken over i%u2019et på rejseforberedelserne. Når du lejer et førsteklasses køretøj ved Sixtafdelingen Tobago Robinson Lufthavn, har du blot to minutters gang til Sixtteamet, der venter på at overrække dig bilnøglerne. Lufthavnen er smukt beliggende på Tobagos sydvestlige spids og kun en kort køretur fra pragtfulde Crown Point. Favorable priser og en personlig service under opholdet er ingredienserne, når du vælger Sixt billeje i Tobago Robinson Lufthavn.

Du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig på vidunderlige Tobago, hvor sandstrandene er uendelige, og seværdighederne mange. Fra Sixt Biludlejning i Tobago Robinson Lufthavn finder du et godt netværk af veludbyggede veje, der tager dig rundt overalt på øen. Styr gerne din moderne Sixtbil i retning af den betagende Store Bay, der blot ligger fem minutters kørsel fra lufthavnen, og som er elsket af mange for sit kridhvide sand og klare, varme vand, der gør stranden ideel for dig, der vil snorkle og svømme. Den historieinteresserede bør besøge det spændende Tobago museum i Scarborough, hvor fascinerende genstande venter sammen med fortællinger om øens kulturer og historie.

Hos Sixt lejer du din bil til en fornuftig pris

Du finder Sixt Biludlejning i Tobago Robinson Lufthavn praktisk placeret i Crown Point, hvilket giver dig nærhed til det, de fleste drømmer om på rejsen, nemlig paradisstrandene. Sixts medarbejderteam gør sit bedste for at forgylde din bilrejse med et førsteklasses køretøj, f.eks. en rummelig stationcar eller en moderne 4x4%u2019er, og vi forsyner dig også gerne med nyttigt tilbehør og passende serviceløsninger. Det er hurtigt og nemt at booke Sixt billeje i Tobago Robinson Lufthavn online, via app eller telefonisk.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 20:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Tobago A.N.R. Robinson Lufth. TAB Airport Connector Road . Crown Point 11.152634, -60.839947 +1-8687802886

Sixt kontorer Tobago A.N.R. Robinson Lufth. TAB

Airport Connector Road
. Crown Point
 
Tlf. +1-8687802886

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice