Billeje
Ostrava Poruba
Oversæt
Tjekkiet // Ostrava Poruba
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ostrava Poruba: Sixt biludlejning online booking

Vil du gerne til Tjekkiet, men drømmer du om at se noget andet end Prag? Et godt bud kunne være at tage i retning af Ostrava med bydelen Poruba, hvor du kan udforske byens industrielle historie i kulminerne, men du kan også opleve de mere luksuriøse sider såsom den lokale ølspa eller de lækre restauranter. Sixt Biludlejning Ostrava Poruba er klar med gode tilbud til dig, der ønsker at leje en bil i området. Måske vil du endda krydse grænsen til Polen på en af dine dagsudflugter. Din billeje i Ostrava Poruba kan bookes her og nu, men også direkte på vores kontor.

 
 • Ostrava Lufthavn

  Sixt Billeje
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Ostrava-Svinov Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ostrava Poruba

Ostrava er en af Tjekkiets største byer, og den ligger i området Schlesien. Du befinder dig i det nordøstlige Tjekkiet, små 400 km øst for Prag. Samtidig har du kun små 15 km til den polske grænse, hvilket åbner op for endnu flere muligheder på den kommende bilrejse. Ostrava har særligt været kendt for sine miner, hvor man bl.a. har udvundet kul. Du kan udforske denne spændende industrihistorie ved at tage mod en af byens mest markante seværdigheder, nemlig Dolni Vitkovice, hvor minekomplekset danner base for et open air museum, hvor du selv kan gå rundt blandt de mange bygninger og installationer. Ostrava er endvidere en pulserende by med masser af tilbud til dig, der vil nyde livet. Du kan f.eks. tage mod den lokale ølspa. Biludlejning i Ostrava Poruba giver dig også chancen for at opleve den arkitektoniske perle, Poruba. Her kan du bl.a. køre mod Porubafæstningen eller kirken Sankt Nicholas, ligesom du kan give dig i kast med at undersøge de vartegn, der minder dig om Tjekkiets kommunistiske fortid. Uanset hvad du vælger, er billeje i Ostrava Poruba en spændende løsningsmodel for dig, der gerne vil se meget forskelligartet på rejsen.

Tag til Tjekkiet sammen med Sixt

Billeje i Ostrava Poruba kan reserveres allerede i dag via vores telefonsluser på det lokale kontor i Tjekkiet, men også her på siden. Vi er klar til at præsentere dig for prisvenlige løsninger inden for et udsøgt udvalg af premiumbiler, der er hentet fra de absolutte sværvægtere i branchen. Du kan derfor roligt regne med at få leveret en nyere bil med alt det ekstraudstyr, du ønsker dig. Vi kan dog varmt anbefale, at du forhåndsbestiller, så vi kan forberede de ønskede ting, og du kan komme hurtigere ud i det tjekkiske landskab.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice