Billeje
Karlovy Vary
Oversæt
Tjekkiet // Karlovy Vary
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Karlovy Vary: Sixt biludlejning online booking

Mange forbinder et ophold i Tjekkiet med en storbyferie i Prag, men nu kan du udvide din horisont. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Karlovy Vary og oplev en af Tjekkiets mest populære spabyer med mineralske kilder, smukke kirker og et utal af golfbaner. Herligheden ligger blot ca. 130 km fra Prag, så med billeje i Karlovy Vary kan du såmænd både nå at smage på kildevand og tage en bid af alle storbyoplevelserne i Prag. Du kan booke din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag, enten via nettet eller ved at ringe direkte til vores kontor.

 
 • Prag Lufthavn Vaclav Havel
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Prag Lufthavn Vaclav Havel

  Sixt Billeje
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.10:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Karlovy Vary

Karlovy Vary i Vestbøhmen karakteriseres som en decideret spaby. Her finder du et utal af varme kilder, ligesom du kan få gavn af de mange spabehandlinger, der tilbydes rundt om i byen via hoteller og villaer. Er du mere til golfkøller, har Karlovy Vary Tjekkiets største koncentration af golfbaner. Brug derfor din billeje i Karlovy Vary til at finde præcis den golfbane, der passer bedst til dine behov. Efter spabehandlingerne og golfslagene kan du passende tage på rundrejse i byens sommerfuglepark, nærstudere porcelænsproduktionen på fabrikken Pirkenhammer eller slentre rundt i bykernen, hvor der både venter barokke og ortodokse kirker. Med valget af udlejningsbil kan du naturligvis også køre mod Prag, der er perfekt til en dagsudflugt. Her kan du bl.a. opleve den sagnomspundne Karlsbroen, Vituskatedralen indkapslet af det store borgkompleks, Det Gule Marked, Nationalmuseet samt Krudttårnet og Det Astronomiske Ur.

Fra by til by med Sixt

Med biludlejning i Karlovy Vary har du masser af udflugtsmuligheder i Bøhmen, der er historisk interessant på mange fronter. Kører du f.eks. til Cesky Krumlov, kan du oplevemiddelalderhistorien på tætteste hold, og i Kutrá Horakan du nærstudere tidligere tiders sølvarbejde, idet området primært har været kendt for sine sølvminer. Området omkring Karlovy Vary og Prag bringer dig også forbi en række slotte såsom Karlstein, glaspusterier, ligesom den tidligere koncentrationslejr Theresienstadt er et absolut must see. Lejren ligger ca. 60 km syd for Prag.

Sixt, en langtidsholdbar løsning

Sixt Biludlejning har vist sig at være en langtidsholdbar løsning, da vi har været i gang siden 1912, og vi holder stadig fanen højt, når det gælder biludlejning til lave priser. Vel at mærke biludlejning af kvalitetsbiler. Lej biler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, 4x4, cabrioleter og sportsvogne og oplev glæden ved at komme nemt rundt i Karlovy Vary og omegn.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice