Billeje
Trang Airport
Oversæt
Thailand // Trang Airport
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trang Airport: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Trang Airport, hvis du søger en høj grad af fleksibilitet og ultimativ frihed på rejsen i Thailand. Kystregionen Trang er beliggende i landets sydvestlige del og byder på noget for enhver smag. Sæt dig bag rattet i din udlejningsbil og kør direkte i retning af paradisstrande og kulturelle seværdigheder. Du planlægger turen helt efter dine behov og ønsker, og kan nyde spontane kaffepauser og dejlige natureventyr, væk fra sværmene af turister, når du lejer en bil hos Sixt. Billeje i Trang Airport kan reserveres online, pr. telefon eller via appen, og herefter er det bare at glæde sig til mødet med Sixtbilen, der venter på dig ved din ankomst.

 
 • Krabi Int. Lufthavn
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Krabi Int. Lufthavn

  Sixt Billeje
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Trang Airport

Trang byder på aktiviteter og oplevelser for store såvel som små, og du kan desuden lade dig glæde over alle de dagsudflugter og fantastiske roadtrips, du kan begive dig ud på med din moderne udlejningsbil fra Sixt. Styr Sixtbilen vestpå, hvis du vil opleve sandstrandene. I den vidunderlige nationalpark Hat Chao Mai kan du f.eks. finde fredelige strande med pudderfint sand og krystalklart vand, og med en bådtur ud til den lille ø Ko Ngai kan du befinde dig i et paradis omgivet af palmer, azurblåt vand og fantastiske snorklingmuligheder ved øens eget rev. Fra Sixt Biludlejning i Trang Airport kan du naturligvis også sætte kurs mod populære destinationer såsom den fantastiske strand Railay ved Krabi, der har udfordringer for klatringentusiasten og kajakelskeren. Du kan også tage turen til det imponerende buddhisttempel Tiger Cave, der er kendt for tigerfodsporene i den tilhørende hule og for de fantastiske udsigter fra bakketoppen, hvorpå templet er placeret.

Høj kvalitet og komfort ved Sixt i Trang Airport

Med Sixts billeje i Trang Airport kan du frit rejse rundt i det sydlige Thailand. Turen kunne f.eks. foregå i en moderne stationcar, der kan rumme hele familien, men du kan også opleve regionens små veje i en robust 4x4%u2019er eller opleve den ene paradisstrand efter den anden i en stilfuld økonomibil. Alle Sixts udlejningsbiler gennemgår strenge test og udskiftes jævnligt, så bilerne er af nyere dato, når de udlejes. Ved Sixt Biludlejning i Trang Airport er der altid fokus på kvaliteten, og vi gør vores bedste for at forgylde din bilrejse gennem Thailand. Hvis du får brug for yderligere tjenester eller ekstraudstyr, så er det blot at tilføje det, når du enten forhåndsreserverer eller bestiller på destinationen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice