Billeje
Seoul
Oversæt
Sydkorea // Seoul
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Seoul: Sixt biludlejning online booking

Hvis du kun kender Sydkoreas hovedstad fra de Olympiske Lege og Gangnam Style, har du noget at glæde dig til! Seoul byder nemlig på både flere tusinde års historie, storslået natur og pulserende storbystemning. Lej derfor en bil hos Sixt Biludlejning i Seoul og grib chancen for at komme rundt og opleve alle de fantastiske turistattraktioner, der gør, at Seoul hvert år er en af verdens mest besøgte byer. Uanset om du er på forretningsrejse eller på ferie, står vi altid parat til at vejlede dig omkring din billeje i Seoul, så du finder en transportløsning, der passer til dine behov. Vi har flere kontorer fordelt rundt i byen,så gør os til det første stop på turen!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Seoul

Seoul er en rejsedestination, der bjergtager dig ved første øjekast. Bag ved byens imponerende, moderne skyline gemmer der sig nemlig en historie, der strækker sig mere end 2000 år tilbage, og som har været med til at præge Koreas historie i en sådan grad, at flere templer og paladser i dag befinder sig på UNESCOs Verdensarvsliste.Den fascinerende følelse af at mærke historiens vingesus side om side med den futuristiske arkitektur giver byen en helt speciel atmosfære, som man kun finder meget få steder i verden.Trænger du imidlertid til et pusterum fra byens høje tempo, er det bare at sætte sig bag rattet i Sixtbilen og tage en tur til bjerget Bukhansan, der samtidig er midtpunktet i nationalparken af samme navn, verdens mest besøgte. Interesserer du dig for kunst og historie, kan Seoul byde på hundredvis af museer, blandt andet det koreanske nationalmuseum, der huser en permanent udstilling, der giver dig et fascinerende indblik i Koreas lange og farverige historie. Seoul er byen, hvor nyt og gammelt mødes. Det er ligeledes et sted i konstant udvikling, men hele tiden med bevidsthed om og respekt for historien. Lad os hjælpe dig videre med din billeje i Seoul.

Kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt Biludlejning i Seoul er et godt førstevalg, når der skal findes en udlejningsbil til turen. Hos os finder du nemlig bilen blandt et godt og varieret udvalg til fornuftige priser. På vores kontorer rundt i byen kan vi således tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, terrængående 4x4, hvis nationalparken lokker, eller sportsvogne og cabrioleter til det herlige vejr. Uanset

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice