Billeje
Jeju-si
Oversæt
Sydkorea // Jeju-si
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Jeju-si: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Jeju Si. Det er hovedstaden på øen Jeju,og den ligger ud for den koreanske halvø. Det er et yderst attraktivt rejsemål, der byder på masser af spændende oplevelser. Med billeje i Jeju Si har du de bedste betingelser for at udforske både byen og det omkringliggende landskab på egen hånd og i dit eget tempo, uden at skulle bekymre dig om billetter og køreplaner. Sæt dig bare bag rattet og tag ud på eventyr i din lækre, nye udlejningsbil. JejuSi venter på dig i Sydkorea.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Jeju Si

Jeju Si er måske ikke en velkendt rejsedestination blandt europæiske turister, men millioner af gæster fra Sydkorea, Kina og Japan har allerede forelsket sig hovedkulds i både den hyggelige stemning, spændende kultur og det varme og milde klima.Det vil du helt sikkert også gøre, så snart du lander i lufthavnen eller går fra borde. Du finder flere Sixtkontorer i byen.Det ene ligger bl.a. i lufthavnen, så det er utroligt nemt at lægge vejen forbi Sixtteamet, inden turen går videre til dit hotel og senere ud i byen. Trænger du til at komme lidt væk fra byens pulserende liv, skal du blot sætte dig ind i din Sixtbil og tage turen til eksempelvis Sydkoreas højeste bjerg, Hallasan eller den flotte nationalpark af samme navn. Vil du tæt på naturen, men i et mere afslappet tempo, er verdens største botaniske have, Bunjae Artpia, selvfølgelig et must, ligesom du heller ikke må snyde dig selv for de mange appelsinplantager, der omgiver byen. Biludlejning i Jeju Si henvender sig til alle, der både søger bylivet og den uspolerede natur. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du opleve det hele, da der både er plads til spontanitet og eventyr. Læg vejen forbi et af vores kontorer i byen, og så giver vi drømmerejsen et skub i den rigtige retning.

Lej en bil fra et stort udvalg til fornuftige priser

Når man vælger billeje i forbindelse med rejsen til Jeju Si, er det vigtigt, at man finder en løsning, der er skræddersyet til ens behov. Det er noget, vi altid bestræber os på hos Sixt, og vi kan således tilbyde både personbiler og stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og selvfølgelig også til konkurrencedygtige priser. Ekstraudstyr kan du altid bestille direkte på kontoret, og skulle dine rejseplaner ændre sig, kan du som vanligt afbestille helt gratis.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice