Billeje
Incheon
Oversæt
Sydkorea // Incheon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Incheon: Sixt biludlejning online booking

Med Sixt Biludlejning er du godt rustet til at udforske Incheon, en af Sydkoreas mest spændende byer. Her finder du både masser af historie, butikker og spændende restauranter. Har du lyst til at udforske det omkringliggende område, er der rig mulighed for at hoppe på en færge til en af de mange små øer ud for byens kyst. Med billeje i Incheon åbnes der op for ture til Sydkoreas hovedstad Seoul. Uanset om du kun vil fokusere på Incheon eller bruge byen som udgangspunkt for at opleve mere af Sydkorea, kommer du til at få masser af oplevelser. Lej en bil hos vores kontorer i byen og lad os sørge for, at du kommer nemt rundt i landskabet.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Incheon

Selvom Incheons historie strækker sig langt tilbage i tiden, tiltrækkes mange historieinteresserede først og fremmest af byens vigtige rolle i forbindelse med Koreakrigen. Her spillede Incheon nemlig en afgørende rolle for FN styrkernes invasion af Korea. Tager man en tur langs havneområdet Wolmido, kan man opleve Green Beach, der var et af landgangsstederne ved slaget om Incheon, der dog i dag også tiltrækker mange gæster på grund af den nærliggende forlystelsespark og de mange gode fiskerestauranter. Ved havnen har du ligeledes mulighed for at hoppe på en færge til Jakyakdo. En charmerende lille ø lige ud for kysten, der er et yndet udflugtsmål for byens indbyggere. Billeje i Incheon er også oplagt, hvis du har lyst til at shoppe. Ved undergrundstationen Bupyeong finder du et af byens største shoppingcentre med alt, hvad hjertet kan begære af tøj, accessories og ting til hjemmet. Incheon har noget for enhver, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at opfylde de forskellige ønsker til transporten rundt i landet.

Det rigtige valg til en perfekt tur

Hos Sixt gør vi meget ud af, at det skal være nemt at komme rundt, så fokuspunktet bliver oplevelserne i stedet for billetautomater og køreplaner. Derfor står vi hos Sixt Biludlejning i Incheon altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dine ønsker. Hos os finder du et godt og varieret udvalg, der inkluderer personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Vi har noget for enhver smag, og du kan selvfølgelig være sikker på, at vi leverer en lækker, moderne bil, der garanteret giver dig et smil på læben. Lad rejseeventyret begynde!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice