Billeje
Guri
Oversæt
Sydkorea // Guri
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Guri: Sixt biludlejning online booking

Begynd drømmeferien, forretningsrejsen eller cityrejsen i Guri, lige uden for Seoul, med at lægge vejen forbi filialen Sixt Biludlejning Guri. Vi har flere kontorer i området, så du vælger selv det, der ligger bedst i forhold til dine rejseplaner. De kører alle med den samme høje standard, både når det kommer til udlejningsbilerne og medarbejderstaben! Trænger du til en pause fra storbyens høje tempo, og trænger du til at komme ud i naturen, eller vil du bare rundt på sightseeing helt efter dit eget hoved og uden et alt for fastlagt program? Så er det vores billeje i Guri, du skal til vælge for at få mest muligt ud af dit ophold!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Guri

Guri er med sin gode beliggenhed tæt på Sydkoreas hovedstad Seoul et godt sted at begynde turen, hvis du både vil opleve millionbyens pulserende liv og samtidig have mulighed for at sætte tempoet lidt ned og udforske det omkringliggende område. Du befinder dig godt og vel 10km nordøst for hovedstaden, hvorfor du altid er tæt på både de kendte seværdigheder som Seouls fjernsynstårn, de fem paladser hvoraf især Gyeongbokgung er populært blandt turister, samt restauranterne og shoppingområderne Myeongdong og Hongdae. Samtidig er det nemt at tage Sixtbilen stik vest for at besøge nationalparken Bukhansan, der blandt andet også er hjemsted for dele af Seouls gamle forsvarsværk fra det 18. århundrede. Bukhansan tiltrækker ganske vist mange rejsende hvert år, men Guri by kan dog også være med, når det gælder vandring. Vil du have en rigtig god udsigt over byen, kan du med fordel prøve at bestige det 287 meter høje Achasan, som garanteret giver mulighed for nogle lækre panoramafotos ud over byen og landskabet.

Nemt at leje en bil hos Sixt

Billeje i Guri er ubesværet, når du vælger at lade Sixt stå for transporten. På vores kontorer i Seoulområdet finder du nemlig både det store udvalg af kvalitetsbiler til fornuftige priser og den gode service, som har gjort Sixt til et verdensførende brand. Måske søger du en ganske almindelig personbil, en stationcar, en 4x4 eller måske en sportsvogn. Vi har det meste i vores sortiment, hvor der også er mulighed for tilvalg til din biludlejning i Guri. Bestillingerne kan modtages her på hjemmesiden, ligesom vi også meget gerne tager en snak med dig over telefonen, og du er velkommen til at kigge ind på kontoret, når du akut står og mangler en udlejningsbil.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice