Billeje
Goyang, Kyunggi provice
Oversæt
Sydkorea // Goyang, Kyunggi provice
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Goyang, Kyunggi provice: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Goyang, lige nord for Sydkoreas hovedstad Seoul. Her har du et fint udgangspunkt, hvis du har i sinde at opleve flere forskellige sider af landets historie og kultur, og uanset om det er det moderne storbyliv eller traditionerne, der interesserer dig, er her masser at se og gøre. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Goyang, er du samtidig sikker på at få en del mere ud af din tid, end hvis du udelukkende satser på taxier, busser og lignende. Skal du shoppe? Besøge buddhistiske templer? Ud at opleve en storslået natur? Det hele er muligt med Goyang som base!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Goyang

Goyangs fordelagtige beliggenhed er svær at stå for, når der skal vælges et udgangspunkt for opholdet i Seoulområdet. Du befinder dig her lidt nord for byen og er således både tæt på den pulserende storbystemning og skøn natur i form af nationalparken Bukhansan, som ligger godt 10km øst for Goyang. Her kan du med fordel også besøge den berømte fæstning Bukhansanseong fra 1711, som oprindeligt var en del af Seouls forsvarsværk. Hvis du senere vil køre på opdagelse i hovedstaden, må du ikke snyde dig selv for et besøg ved det storslåede Gyeongbokgung palads, der traditionelt set regnes som det flotteste af byens hele fem paladser. Hvis du har brug for at få stillet shoppetrangen, bør du søge mod Myeongdong området, hvor du finder et væld af koreanske og internationale butikker, som nok skal give ny inspiration til både garderoben og hjemmet, og måske finder du også et par spændende souvenirs til familien og vennerne her. Seoul har noget for enhver, natur, historie og kultur, og med kombinationen af Goyang som dit udgangspunkt og filialen Sixt Biludlejning Goyang som samarbejdspartner er du godt stillet.

Book din billeje i Goyang

Billeje i Goyang kan med fordel bookes her på hjemmesiden allerede i dag. Lej en bil og vær sikker på, at den står klar ved ankomsten. Du kan også ringe til os og høre mere om de forskellige kontorer i Seoul området, køreforholdene eller vores virksomhed, der har været velkørende siden 1912. Billeje kan naturligvis også bestilles direkte på kontoret under opholdet, for hvem ved, om du lige pludselig slet ikke kan undvære en bil under opholdet. Kør stabilt i økonomibilen, kør offroad med en firhjulstrukket model eller mærk den luftige brise i cabrioleten. Det er blot nogle af mulighederne hos Sixtkoncernen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice