Billeje
Cheonan
Oversæt
Sydkorea // Cheonan
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cheonan: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til herlige Cheonan i hjertet af Sydkorea. Her, midt imellem hovedstaden Seoul og landets femtestørste by Daejeon, venter der dig et ophold, som byder på noget af det bedste, som landet har at byde på. Med en udlejningsbil fra Sixt har du samtidig de bedste forudsætninger for at få set mest muligt under dit ophold, for du har råderet over bilen både morgen, middag og aften, så udnyt tiden til fulde. Uanset om det er storbyens pulserende liv, den flotte natur i landets mange nationalparker eller den hyggelige og autentiske stemning i de mindre byer, som lokker dig til området, er billeje i Cheonan en overvejelse værd!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Cheonan

Cheonan er en by, der indbyder til at køre på opdagelse dag efter dag, og her blandt templer og afslappende grønne områder, et pulserende natteliv og spændende restaurantmiljøer, er man nærmest garanteret en alsidighed, der overgår alt andet. Har du lyst til at komme ud af byen for at nærstudere lokalområdet, kan du med fordel tage Sixtbilen til det nærliggende Taejosanbjerg, hvor du samtidig også har mulighed for at besøge det buddhistiske tempel Gagwonsa. Har du mod på lidt længere tid bag rattet, kan vi også anbefale et besøg i nationalparken Gyeryongsan, som ligger blot 50 km mod syd, i retning af Daejeon. Her får du en unik chance for at komme helt tæt på noget af landets flotteste natur, men trænger du til at få pulsen op, har du også mulighed for at tage turen 845 meter op til toppen via det bjerg, der har lagt navn til parken, og hvor du bliver belønnet med en storslået udsigt.

Vi er der, hvor du vil have os

Hos Sixt Biludlejning er vi kendt verden over for vores dybdegående service og formidable kvalitetsbiler til fordelagtige priser, og begge dele vil du selvfølgelig også stifte bekendtskab med, hvis du har besluttet dig for billeje i Cheonan. De fleste af vores kontorer i området finder du i udkanten af hovedstaden, kun en kort togtur væk, og her kan vi tilbyde både personbiler, stationcars, terrængående 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du særlige ønsker, hører vi meget gerne om disse, så vi kan skræddersy en individuel løsning. Skal Sixt Biludlejning Cheonan stå for transporten, når du ankommer? Så lej din bil hos os allerede i dag, enten her på hjemmesiden eller ved at indtaste vores telefonnummer til kontoret.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice