Billeje
Sydkorea
Oversæt
Sydkorea
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sydkorea: Sixt Rent a Car

Med billeje i Sydkorea har du mulighed for at udforske dette spændende land, den flotte natur og ikke mindst den fascinerende kultur, der er ganske særegen. Med en Sixt udlejningsbil opnår du fuld fleksibilitet på rejsen og har frihed til at tage derhen, hvor du ønsker. Vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rigtige bil og ekstraudstyret, som lever op til dine krav. Lej en bil i dag og afhent den hos Sixt Biludlejning i Sydkorea, når du ankommer.

Sixt Biludlejning i Sydkorea

Halvøen Sydkorea er et land, som mange ofte overser, men det byder bl.a. på moderne storbyer, smuk natur og spændende kulturseværdigheder. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du desuden udforske det hele i dit eget tempo. Det er generelt nemt at tage rundt i Sydkorea, da vejene er forholdsvis gode. Fartbegrænsningen ligger ofte på 60 km i timen for de mindre veje, og 100 km i timen på større veje med op til fire baner.Husk at køre forsigtigt og efter forholdene. Med billeje i Sydkorea bør du ikke gå glip af hovedstaden Seoul. Her kan du f.eks. besøge landets War Memorial og Sen Olympiske Park. Du kan desuden se Sydkoreas mest kendte palads Kyongbokkung og dets smukke bygninger samt se den elegante Namdaemun port. Du kan også vende Sixt lejebilen mod Hallyo Haesang Nationalpark, hvor du kan udforske små øer, dejlige kyster og sjældne dyr.Eller hvad med at tage til den historiske attraktion Palmandaejanggyong med de over otte millioner fascinerende træblokke?

Hvorfor er Sixt det rette valg?

Vi hos Sixt gør det så simpelt som muligt, når du ønsker at leje en bil under opholdet i Sydkorea, og bestillingsprocessen er således utroligt smidig. Grib blot telefonen eller gå videre her på vores hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan vælge ønsket bilkategori, såsom en økonomibil eller stationcar, plus ekstraudstyr. Det er altid op til dig at vælge, hvor du vil hente udlejningsbilen. Med biludlejning i Sydkorea har du flere valgmuligheder, så tag gerne et kig på mulighederne nedenfor. Hvis du har brug for yderligere information omkring Sixt udlejningsbilerne og udlejningsprocessen, så kontakt meget gerne vores professionelle medarbejdere, som elsker at svare på spørgsmål om stort og småt.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice