Billeje
Southbroom
Oversæt
Sydafrika // Southbroom
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Southbroom: Sixt biludlejning online booking

Har du altid drømt om at tage til Afrika og komme på en rigtig safari? Med billeje i Southbroom har du chancen for at se de eksotiske dyr i deres naturlige omgivelser. Det er meget bedre end zoologisk have eller en dokumentarfilm. Lej en bil med Sixt, og så hjælper vi dig med den praktiske planlægning. Du skal blot vælge bilkategori og eventuelt ekstraudstyr, og så sikrer vi, at du kan nyde og slappe af på rejsen. Vi tilbyder udelukkende førsteklasses udlejningsbiler med Sixt Biludlejning i Southbroom i Sydafrika!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Southbroom

Med billeje i Southbroom udgår du fra Sydafrikas dejlige østkyst og har ikke langt til spændende naturparker og rigt dyreliv, smukke byer og dejlige strande. Det er helt klart et besøg værd at køre op til den storslåede natur i Drakensberg nationalpark, som byder på fantastiske vandrestier og køreture. Hele området er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og her kan du se den største samling hulemarier syd for Sahara og udforske skjulte dale og bratte bjergsider. Når du lejer en kvalitetesbil hos Sixt, kan du desuden trygt køre ind i flotte og spændende Lesotho. Dette selvstændige land er helt omsluttet af Sydafrika og ligger ved bjergkæden Drakensberg. Den helt store attraktion i Lesotho er de fascinerende bjerge og dramatiske bjergpas. Hele landet ligger højt over havoverfladen, det laveste punkt ligger rent faktisk i hele 1400 meter. Nyd stilheden og det smukke landskab, de brusende vandfald og floder og oplev samtidig de små landsbyer med lerhytter. Det hele kan tilmed opleves på hesteryg, hvis du bare er vild med hestekræfter som dem i din Sixtbil!

Med Sixtbilen rundt i fascinerende Sydafrika

Vi har mange års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder over hele verden. Vi tilbyder kvalitetsbiler til forskellige terræner og miljøer, alt fra økonomibiler og cabrioleter til stationcars og 4x4. Du kan nemt tilføje tilvalg som GPS navigation og autostole, sætte yderligere et navn på lejekontrakten og vælge mellem forskellige pakker. Vores mål er, at du skal føle dig tryg og tilfreds. Det er super nemt at bestille drømmebilen via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores hjælpsomme Sixtteam. Vi står også til rådighed, hvis du skulle have spørgmål eller vil vide mere om et specifikt punkt. Hold øje med informationen for hvert kontor på vores hjemmeside, da de forskellige services og åbningstider varierer fra kontor til kontor, når dit valg er Sixt Biludlejning i Southbroom.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice