Billeje
Richards Bay Lufthavn
Oversæt
Sydafrika // Richards Bay // Richards Bay Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Richards Bay Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Fish Eagle Flight Crescent
  3900 Richards Bay ZA +27-112309999
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: RCB
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
Lø.08:00 - 12:00
Helligdag08:00 - 17:00
 
 

Hvis du leder efter kvalitetsbiler til favorable priser, bør du begynde din Sydafrikarejse ved Sixt Biludlejning i Richards Bay Lufthavn (RCB).Start rejsen i det nordøstlige Sydafrika, for så har du hverken langt til safariparker, vidunderlige strande eller til Swaziland og Mozambique. En moderne Sixt bil på rejsen giver dig frihed til at udforske lige det, du drømmer om. Kontakt Sixt i dag for at leje en kvalitetsbil til ferien eller forretningsrejsen.

Tag en tur tilbage i tiden via Shakaland

Richards Bay er beliggende i Kwazulu Natal og er kendt for sine spektakulære naturomgivelser. Vær sikker på at besøge et af områdets mange nationalparker såsom Umlamlazi, Pongola eller det nyereIthala vildtreservat i Ngotshebjergene. En tur gennem en af disse dejlige parker er en autentisk sydafrikansk oplevelse. Billeje i Richards Bay Lufthavn gør det også nemmere at udforske byen og den skønne marina, tage videre til de mange dejlige restauranter og besøge smukke strande, bl.a. Alkantstrand eller St Lucia Beach. Hvis du vil på en fisketur, er Pappabeer Fishing Charters et godt valg, ligesom du kan besøge Shakaland, for en romantisk og historisk tur tilbage i tiden. Bestil udlejningsbilen hos Sixt Biludlejning i Richards Bay Lufthavn for en behagelig og fleksibel bilrejse gennemSydafrika.

Lave priser og kvalitetsbiler hos Sixt

At booke billeje hos Sixt i Richards Bay Lufthavn er nemt og smidigt. Bestil online eller telefonisk, og så er bilen klar til dig, når du ankommer. Vi har udlejet kvalitetsbiler i mere end 100 år, og vi hjælper dig med alt det praktiske, hvad enten du søger økonomibiler, stationcars eller en 4x4. Sixt Biludlejning i Richards Bay Lufthavn hjælper dig også med at tilføje GPS navigation, tegne fuld kaskobeskyttelse eller bestille ubegrænset kilometertal, så din bilrejse bliver en sand fornøjelse. Kontakt os i dag!

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00
Lø.08:00 - 12:00
Helligdag08:00 - 17:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Richards Bay Lufthavn RCB Fish Eagle Flight Crescent 3900 Richards Bay -28.736855, 32.093776 +27-112309999

Sixt kontorer Richards Bay Lufthavn RCB

Fish Eagle Flight Crescent
3900 Richards Bay
 
Tlf. +27-112309999

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice