Billeje
Richards Bay
Oversæt
Sydafrika // Richards Bay
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Richards Bay: Sixt biludlejning online booking

Hvis du elsker natur og dyreliv, er Sixt Biludlejning i Richards Bay det helt rigtige sted at begynde rejsen. Du har ikke langt til de dejlige strande og det smukke Indiske Ocean, ligesom den spændende natur og safariparkerne venter ude i horisonten. Hos Sixt har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige udlejningsbil, som dækker dine behov og ønsker. Lyder det interessant? Lej en bil med Sixt i dag og begynd at planlægge en uforglemmelig rejse til det smukke Sydafrika.

 
 • Richards Bay Downtown
  Bronze Bar 1
  3901 Alton, Richards Bay

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Richards Bay Downtown

  Sixt Billeje
  Bronze Bar 1
  3901 Alton, Richards Bay

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Richards Bay

Med billeje i Richards Bay på Sydafrikas smukke østkyst har du ikke langt til St. Lucia og Mzinenefloden. Det store vådområde Simangaliso Wetland Park er hjemstavn for hundredevis af flodheste og nilkrokodiller. Tag derfor på en bådtur på floden, hvis du ønsker at komme lidt tættere på dyrene. Om aftenen og natten kan man desuden støde på flodheste i St. Lucia, som er ude på en lille aftengåtur. Det er en oplevelse for livet, men husk at betragte dyrene på behørig afstand. Eller udforsk det magiske Zululand, hvor du kan nyde smukke dyreparker, fantastiske bjerge, dejlige strande og indånde den friske bjergluft. Det er også her, at du finder nogle af landets bedste områder for safari samt nationalparken Hluhluwe Umfolozi, som er den største og mest populære. Ved kysten kan du desuden nyde det farverige hav og dykke blandt verdens sydligste koralrev. Sixt Biludlejning i Richards Bay er med andre ord et perfekt udgangspunkt, når du vil på oplevelse blandt landets rige dyreliv og betagende natur.

Hvorfor vælge en bilferie?

Billeje i Richards Bay giver dig en helt unik frihed på rejsen. Du kan stoppe for en kaffepause, når du har lyst og planlægge morgendagens aktiviteter, som du ønsker det. Alt foregår i dit eget tempo, og du kan tage lige derhen, hvor du vil. Hos Sixt tillbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier og ekstraudstyr, såsom GPS navigation. Du har også mulighed for at få sat et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse under ferien eller forretningsrejsen. Vær opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med bestillingen. Kontakt kontoret i Sydafrika direkte, hvis du vil vide mere om de specifikke services og udvalg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice