Billeje
Potchefstroom
Oversæt
Sydafrika // Potchefstroom
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Potchefstroom: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Potchefstroom venter det perfekte køretøj til din ferie eller forretningsrejse i Sydafrika. Potchefstroom ligger i den nordlige del af landet i provinsen North West og ikke mere end 100 km sydvest for storbyen Johannesburg. Lad dig forkæle med Sixts høje kvalitet og komfortniveau på rejsen, mens du nyder friheden til at planlægge dit ophold helt efter dit humør. Vel bag rattet i din moderne Sixtbil kan du sætte kurs mod alt fra skønne naturområder til spændende historiske og kulturelle seværdigheder. Sixt billeje i Potchefstroom giver dig mange muligheder under opholdet i dejlige Sydafrika.

 
 • Klerksdorp

  Sixt Billeje
  61 Monica Avenue
  2572 Klerksdorp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Potchefstroom

Få lidt mere ud af din tid i landet med en moderne og komfortabel udlejningsbil, der hurtigt tager dig rundt mellem alle seværdigheder og restauranter. Den lille by Potchefstroom huser bl.a. det interessante museum President Pretorius, der skildrer sydafrikansk historie og giver et godt indblik i præsidentens liv. Fra filialen Sixt Biludlejning i Potchefstroom har du heller ikke langt til den skønne botaniske have ved universitetet North West, der tilbyder velholdte haver. En førsteklasses udlejningsbil kan også udnyttes til diverse roadtrips i det nordlige Sydafrika. Styr f.eks. gerne Sixtbilen i retning af Johannesburg, hvor du kan besøge det populære Apartheidmuseum og lære mere om landets mørke fortid, eller tag hele familien med til byens sjove forlystelsespark Gold Reef City, hvis tema er guldfeber, eftersom parken er bygget ovenpå en tidligere guldmine. Det er helt op til dig, hvad der skal ske på netop din ferie eller forretningsrejsen.

Sammen designer vi den perfekte kørekomfort

Lej bilen i Potchefstroom og lad os i fællesskab finde ud af, hvad ægte kørekomfort er i dine øjne. Sixt Biludlejning i Potchefstroom giver dig altid mulighed for at vælge en komfortabel kvalitetsbil til rejsen fra kategorier som bl.a. stationcars, sportsvogne og økonomibiler. Du bestiller med fordel i forvejen via hjemmesiden, pr. telefon eller via appen, så køretøjet og papirerne er forberedt til din ankomst. Det er dog også fuldt ud muligt at dukke op på kontoret og forespørge om billeje i Potchefstroomher og nu. Uanset hvilken køretøjskategori du bestemmer dig for, vil fleksibiliteten blive høj på din rejse, og ved tilføjelse af tilbehør og tjenester kan du lette turen yderligere. GPS navigation kan f.eks. hjælpe dig med at manøvrere på ukendte veje, og med ubegrænset kilometertal slipper du heldigvis for at holde styr på antallet af kørte kilometer. Book favoritbilen med det samme!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice