Billeje
Midrand
Oversæt
Sydafrika // Midrand
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Midrand: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er så heldig at være i gang med planlægningen af en rejse til det unikke Sydafrika, finder du din udlejningsbil ved filialen Sixt Biludlejning i Midrand, der er beliggende mellem storbyen Johannesburg og Pretoria. Du har derfor en særlignem adgang til fantastiske seværdigheder og naturoplevelser. Når du lejer en pålidelig Sixtbil, begynder og afslutter du rejsedagen, når det passer dig. Du kan frit tage på spontane roadtrips rundt om i landet. Få fuld fleksibilitet under opholdet og plads til hele rejseselskabet i din komfortable udlejningsbil. Hos Sixt finder du biler for enhver smag og kan dermed få lidt mere ud af din tur.

 
 • Midrand
  451 New Rd,Cnr 16th and New Rd
  1685 Midrand

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Midrand

  Sixt Billeje
  451 New Rd,Cnr 16th and New Rd
  1685 Midrand

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Midrand

Sydafrika er en garant for unikke naturoplevelser samt interessante historiske og kulturelle attraktioner. Sixt billeje i Midrand gør det nemmere at komme rundt i byen, men du kan også sætte kurs mod storbyerne eller begive dig ud i naturen, hvor busser og toge ikke altid kommer forbi. Udforsk gerne Midrands imponerende moské Nizamiye, der også huser restauranter og indkøbscenter, eller sæt kurs mod hindutemplet Madhya Kailash, der har en afslappet stemning. Når du er i Sydafrika, kan du naturligvis også udnytte bilen fra Sixt Biludlejning i Midrand til at køre nordpå til safariparken Mabalingwe, hvor du kan opleve giraffer, elefanter og flodheste, ligesom du kan besøge det beskyttede naturreservat Lone Hill i Sandton, hvor du vil se mange fuglearter.Du kan også blot nyde udsigten over Johannesburg. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig på rejsen, når du lejer en prisvenlig kvalitetsbil hos Sixt.

En personlig service ved Sixt

Sixt har gjort billeje i Midrand prisvenligt og enkelt. Vælg din foretrukne bilkategori via Sixts hjemmeside og lej bilen online eller over telefonen. Hvis du har spørgsmål til Sixts mange forskellige produkter eller søger råd omkring kørslen i Sydafrika, er Sixtteamet aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Vi gør vores bedste for at opfylde dine ønsker, og vi ønsker at gøre dit ophold ukompliceret ved at give dig styr på transporten. Vi har udlejet biler i generationer og kender derfor til vigtigheden af kvalitet og komfort på bilrejsen, ligesom vi altid leverer en personlig kundeservice. Uanset om du vælger en 4x4%u2019er, stationcar eller økonomibil til turen i Midrand, kan du være sikker på, at køretøjet er moderne og blevet serviceret for nylig. Kontakt straks Sixt Biludlejning i Midrand, hvor drømmebilen venter på dit besøg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice