Billeje
Klerksdorp
Oversæt
Sydafrika // Klerksdorp
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Klerksdorp: Sixt biludlejning online booking

Du er altid velkommen til at leje et førsteklasses køretøj ved Sixt Biludlejning i Klerksdorp, hvis din kommende rejsedestination hedder Sydafrika. Det magiske land ved Afrikas sydligste spids byder på oplevelser for enhver smag, store såvel som små. I lille Klerksdorp i den nordlige del af landet venter der en skøn natur og sjove akiviteter, og med en udlejningsbil fra Sixt kan du tage på udflugter mod nord til storbyen Johannesburg eller nordvest mod grænsen til Botswana. Sixt billeje i Klerksdorp får dig til at dyrke spontaniteten, så dine rejsedrømme hele tiden får ny næring.

 
 • Klerksdorp

  Sixt Billeje
  61 Monica Avenue
  2572 Klerksdorp

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Klerksdorp

Lej en bil hos Sixt i Klerksdorp og bestem selv tempoet for din rejse. Måske stopper du op på køreturen for at snuppe en tår kaffe, eller måske har du fundet det ideelle motiv til årets snapshot. Sixtbilen gør kort sagt dit eventyr i Sydafrika lidt ekstra fleksibelt og behageligt, og takket være det brede udbud af udlejningsbiler i Klerksdorp finder du nemt et køretøj, der kan huse hele rejseselskabet, eller den komfortable bil, der passer til de lange strækninger i eget selskab på forretningsrejsen. Det er værd at køre mod det beskyttede naturområde Faan Meintjes, der er rigt på dyreliv såsom næsehorn, zebraer, strudse og forskellige bukke. Du kan dog også tage turen fra Sixt Biludlejning i Klerksdorp til byens interessante kulturhistoriske museum, mens spilleentusiasten kan få sin lyst stillet ved Rio Casino. Udnyt desuden endelig gerne den moderne Sixtbil til adskillige dagsudflugter og roadtrips.

Vi opfylder de krav, du stiller til bilrejsen

Sixt billeje i Klerksdorp er ensbetydende med konkurrencedygtige priser på udlejningsbiler. Uanset om du har brug for en moderne stationcar, robust 4x4'er eller rummelig økonomibil til ferien eller forretningsrejsen, kan de alle lejes til en favorabel pris. Du kan få alt fra ren funktionalitet til lidt ekstra luksus og komfort. Vi har etableret kontorer over det meste af verden og tilbyder moderne køretøjer fra verdensberømte bilproducenter. Hos Sixt Biludlejning i Klerksdorp er du altid i gode hænder på bilrejsen, og vi hjælper dig gerne med dine specifikke ønsker. Tilbehør kan nemt tilvælges alt efter de individuelle behov. Tal gerne med Sixts medarbejderteam og lad os indfri de krav, du stiller til en bilrejse i Sixts selskab. Vi gør vores bedste for at forgylde dit bileventyr i magiske Sydafrika, og med en ekspertise fra 100 års virke på markedet er vi mere end klar til at løfte opgaven.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice