Billeje i Kimberley

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kimberley

Sixt Biludlejning i Kimberley

Sixt Biludlejning i Kimberley

Sydafrika byder på uforglemmelige oplevelser for alle aldre, og Sixt Biludlejning i Kimberley er et godt udgangspunkt for rejsen. Måske har du også altid drømt om at komme på en rigtig afrikansk safari og se giraffer, løver eller elefanter i den vilde natur. Dette og meget mere kan du opleve i  magiske Sydafrika. Sixt giver dig mobilitet og fleksibilitet på turen, og med en førsteklasses udlejningsbil fra os er du i sandhed klar til eventyret. Lej en bil i dag og afhent den ved ankomsten til udlejningsstationen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om biludlejning i Kimberley.Sydafrikas dejlige by Kimberley ligger inde i landet. Er vores billeje i Kimberley dit udgangspunkt for rejsen, bør du overveje et besøg i den fascinerende og enorme Kgalagadi Transfrontier Park. Parken ligger på grænsen til Botswana og er en del af Kalahariørkenen. Det fredede område er på hele 3,6 mil. hektar. Her kan du bl.a se smukke antiloper og springbukke samt løver og rogfugle. Du kan også nemt køre til Johannesburg, hvor du bl.a. kan besøge det fascinerende township Soweto samt lære mere om den mørke periode i landets historie på Apartheid Museet. Husk også Nelson Mandelas hjemsted. Eller måske bør du styre Sixtbilen mod smukke Lesotho, som er et selvstændigt land helt omgivet af Sydafrika. Lesotho er lidt af et eventyrland, og det kaldes af og til Afrikas svar på Schweiz. Landet ligger i bjergkæden Drakensberg, og det laveste punkt ligger 1400 meter over havets overflade, hvilket betyder, at du er omringet af dramatiske bjergpas. Det er heldigt, at Sixt bl.a. udlejer 4x4 biler, så du trygt kan tage på opdagelse i disse egne.
Tryghed på rejsen med Sixt

Tryghed på rejsen med Sixt

Ved at vælge billeje i Kimberley får du frihed og fleksibilitet til at udforske landet på egen hånd og i dit eget tempo. Hos Sixt kan du både leje 4x4, økonomibiler og stationcars, og du kan nemt bestille ekstra tilbehør til bilen, f.eks. GPS navigation, så du slipper for at holde styr på forskellige kort. På Sixt har vi over 100 års erfaring med at udleje biler, og vi ved, hvor vigtigt det er med komfort, tryghed og pålidelig service. Vi besvarer alle dine spørgsmål og gør vores bedste for, at din ferie eller forretningsrejse skal blive en behagelig og mindeværdig oplevelse. Bestil Sixtbilen i dag og kom et skridt nærmere drømmerejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kimberley
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kimberley.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kimberley?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kimberley. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kimberley?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 2 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)
FAQs om lejemål i Kimberley
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kimberley?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kimberley?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kimberley

Vis mere