Billeje
Johannesburg Lufthavn
Oversæt
Sydafrika // Johannesburg // Johannesburg Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Johannesburg Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: O. R. Tambo Internat. Airport
  1620 Johannesburg ZA +27-112309999
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: JNB
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Johannesburg Lufthavn (JNB) og tag rundt med komfort og stil i det nordlige Sydafrika. Johannesburg Lufthavn er landets største og travleste, og mange feriegæster og forretningsrejsende passerer hver dag gennem lufthavnen. Du finder Sixt teamet på kontoret, som ligger overfor Terminal A, og vores imødekommende personale gør alt for at give dig en fantastisk start på bilrejsen.

Har du mod på en kør selv safari med Sixt?

Johannesburg er en kosmopolitisk by, og med Sixt billeje i Johannesburg Lufthavn kan du besøge alle dele af storbyen. Tag rundt i byen i dit eget tempo og vælg mellem de mange interessante attraktioner. Du kan bl.a. opleve dyreliv med en kørselvsafari gennem Lion Park, køre til det betagende Suikerbosrand Naturreservat eller udforske grotter og historie ved det nærliggende Cradle of Humankind. Der er også god mulighed for at besøge museer, såsom Apartheid Museum, eller tage på en guidet udflugt i Soweto. Uanset hvor du kører hen i udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Johannesburg Lufthavn, er komfort en del af udlejningspakken.

Kvalitetsbiler og praktisk tilbehør med Sixt

Billeje i Johannesburg Lufthavn bliver ekstra nemt med Sixt, der er et af verdens største biludlejningsselskaber via 4000 internationale kontorer verden over. Vi tilbyder ligeledes favorable priser på et forskelligartet sortiment af kvalitetskøretøjer, som du nemt gennemser på hjemmesiden. Uanset om du vil leje en bil til forretningsrejsen eller ferien, har vi masser af valgmuligheder. Tilfredsstil dine behov for mobilitet med en af %u200B%u200Bvores moderneog pålidelige økonomibiler, stationcars eller 4x4. Overvej også at opgradere din bestilling med ekstraudstyr såsom GPS navigation, en autostol, registrering af yderligere en chauffør eller fuld kaskobeskyttelse. Bestil din drømmebil ved Sixt Biludlejning i Johannesburg Lufthavn i dag og lad Sixt teamet forkæle dig på rejsen gennem Sydafrika.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Johannesburg Lufthavn JNB O. R. Tambo Internat. Airport 1620 Johannesburg -26.131971, 28.231634 +27-112309999

Sixt kontorer Johannesburg Lufthavn JNB

O. R. Tambo Internat. Airport
1620 Johannesburg
 
Tlf. +27-112309999

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice