Billeje
Kapstaden Internat. Lufthavn
Oversæt
Sydafrika // Cape Town // Kapstaden Internat. Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kapstaden Internat. Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Cape Town Int. Airport
  7525 Cape Town ZA +27-112309999
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: CPT
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt Biludlejning i Kapstaden Internationale Lufthavn (CPT) ligger i det østlige Cape Town, og herfra kan du nemt udforske det vidunderlige Sydafrika. Fra Kapstaden Internationale Lufthavn er der nem adgang til det centrale Cape Town og storbyens mange seværdigheder. Rejsetiden i en udlejningsbil ligger på under en time, så lej en bil her og nu.

Tid til et safarieventyr

Cape Town er den næststørste by i Sydafrika, og med en udlejningsbil opnår du midlerne til at se og gøre alt det, du vil på turen. Tag rundt i Sixt bilen og besøg steder som Kirstenbosch Botaniske Have eller nogen af byens vidunderlige museer, eller den historiske Slave Lodge. Billeje i Kapstaden Internationale Lufthavn giver dig også mulighed for at opleve landets fantastiske natur. Tilbring tid på strandene i Cape Town, f.eks. smukke False Bay eller Boulders Beach, kør op til Table Mountain, som byder på en enestående udsigt, eller tag på safari for at opleve Sydafrikas dyreliv. Tag på en fantastisk rejse i en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Kapstaden Internationale Lufthavn.

En komfortabel bilrejse med Sixt

Optimér din rejse med Sixts billeje i Kapstaden Internationale Lufthavn. De favorable priser fra Sixt, og premium køretøjer gør det ligetil for dig at komme rundt med komfort, stil og lethed. Fuld fleksibilitet og frihed på din rejse betyder, at du slipper for at tilpasse dig andres rejseplaner. Sixts mange førsteklasses biler er perfekt til en lang række lejligheder, og uanset dit budget eller dine rejseplaner har vi den rette stationcar, økonomibil eller 4x4 til netop din rejse. Hvis du ønsker GPS navigation, dækning af yderligere en chauffør, ubegrænset kilometertal eller lignende sammen med din bestilling, som du enten booker online eller telefonisk ved Sixt Biludlejning i Kapstaden Internationale Lufthavn, hjælper Sixt dig hellere end gerne med dette.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Kapstaden Internat. Lufthavn CPT Cape Town Int. Airport 7525 Cape Town -33.969444, 18.597222 +27-112309999

Sixt kontorer Kapstaden Internat. Lufthavn CPT

Cape Town Int. Airport
7525 Cape Town
 
Tlf. +27-112309999

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice