Billeje
Sveg
Oversæt
Sverige // Sveg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sveg: Sixt biludlejning online booking

Sveg er en sand perle i Sverige. Byen ligger i naturskønne Härjedalen i Jämtland, og hvis du trænger til at slappe af og komme væk fra storbyens hektiske tempo, har du helt sikkert fundet den rigtige destination. Hos Sixt er vi som altid klar med en lækker, moderne udlejningsbil, så du kan tage billeje i Sveg til det næste niveau. Prisvenlige løsninger og attraktive udlejningsbiler er således et helt naturligt match hos Sixt Biludlejning i Sveg. Måske går du efter kulturseværdigheder, den uspolerede svenske natur eller citylivet, og uanset hvad du vælger, så er vi med dig hele vejen. Lej en bil til opholdet i Sveg allerede i dag!

 
 • Sveg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flygplatsvägen 5
  842 93 Sveg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

 • Sveg

  Sixt Billeje
  Helagsgatan 2
  842 33 Sveg

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Sveg

Sveg er enhver naturelskers drøm, og med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til at køre på opdagelse på egen hånd. De store søer i området indbyder til både fiskeri og svømning, mens det bakkede landskab er perfekt til vandreture og skiture. Du må derfor ikke glemme dit kamera. Med billeje i Sveg får du også mulighed for at komme helt tæt på områdets fantastiske dyreliv, og hvis du er heldig, kan du måske tage en selfie med en af de fire store, bjørnen, lossen, ulven og jærven. Trænger du til at tage den lidt med ro, kan du i stedet køre på opdagelse i byen, hvor du bl.a. finder kunstmuseer, ligesom du kan følge i krimiforfatteren Henning Mankells fodspor og tage en tur rundt i byen til nogle af de steder, der optræder i det berømte bysbarns romaner. Sixt Biludlejning i Sveg er kort sagt en fremragende løsning til dig, der elsker at lade rejsedrømmene få frie tøjler!

Lad Sixt sørge for transporten

Sveg er en by, hvor du helt sikkert får lyst til at udforske det omkringliggende landskab, og det bliver super nemt med en udlejningsbil fra Sixt. På vores kontorer i byen finder du altid et godt udvalg af moderne udlejningsbiler til fornuftige priser, fantastisk og nyttigt ekstraudstyr som GPS navigation, tagbokse og autostole, der nemt kan forhåndsreserveres online eller telefonisk sammen med selve udlejningsbilen. Derudover har du hos Sixt i Sveg mulighed for at afhente og returnere din bil døgnet rundt. Husk dog altid at tjekke alle de aktuelle åbningstider og servicetilbud her på hjemmesiden, så du ikke kører forgæves. Sixt Biludlejning er en af de største i branchen, så du kan trygt rejse med os til vores herlige naboland, Sverige.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice