Billeje
Södertälje
Oversæt
Sverige // Södertälje
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Södertälje: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går i retning af det sydlige Sverige, kan det være ret oplagt at leje en bil gennem Sixt Biludlejning i Södertälje, da du måske skal tilbagelægge større strækninger. Södertälje finder du sydvest for hovedstaden Stockholm, og byen er omgivet af smuk natur i form af hav og søer. Lad Sixtbilen føre dig ud i naturen og videre ud mod den betagende østkyst. Du kan såmænd også vælge roadtrippet til charmerende Stockholm, der byder ind med helt fantastiske storbyoplevelser. Book din billeje i Södertälje på forhånd, så alle detaljer er på plads ved ankomsten til Sverige.

 
 • Södertälje/Werksta

  Sixt Billeje
  Industrivägen 21
  151 38 Soedertaelje

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Södertälje

Slip for at få din rejse ødelagt af forsinkede eller overfyldte busser og toge.Sæt dig godt til rette i din Sixtbil og lade den velsmurte motor føre dig ud på de svenske landeveje. Södertälje ligger i Stockholms län samt ved den skønne Södertälje kanal, der forbinder Østersøen med søen Mälaren og Skandinaviens største sluse. En udlejningsbil gør det langt nemmere at bevæge sig rundt i byen på må og få og besøge spændende seværdigheder. Sæt f.eks. kurs mod videnskabsmuseet Tom Tits, der huser hele 400 eksperimenter for både børn og voksne, og hvis vejret tillader det, er det oplagt at køre til den dejlige badestrand Eklundsnäsbadet ved søen Måsnaren. Sixt Biludlejning i Södertälje kunne også være en god base for turen til udendørsmuseet Torekällberget, med det historiske miljø og de mange dyr.Hvis du imidlertid drømmer om at opleve Nordens Venedig, har du blot 70km til charmerende Stockholm. Det er naturligvis op til dig, hvad der kommer til at ske på din rejse til Södertälje.

Førsteklasses biler for enhver smag hos Sixt i Södertälje

Med Sixt billeje i Södertälje vil du lette din forretningsrejse eller ferie i området. Det bliver pludselig legende let at køre rundt mellem forretningsmøderne og seværdighederne, og du vælger helt selv rækkefølgen. Måske glemte du noget på førstedagen, hvorfor du straks kører tilbage næste dag. Sixt Biludlejning i Södertälje er en filial med et ganske bredt sortiment af udlejningsbiler, og det er op til dig, om du vil have glæde af en stationcar, sportsvogn, økonomibil, 4x4'er eller minibus under opholdet. Tag kontakt til Sixtteamet, og så hjælper vi dig naturligvis med at skræddersy bilrejsen i Sverige. Det gør vi bl.a. via forskellige former for ekstraudstyr og forskellige former for ekstra services, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice